De Positieve Energie Katalysator: dit is hoe je gigantisch veel positieve energie losmaakt!

  • Home
  • Herstellen
  • De Positieve Energie Katalysator: dit is hoe je gigantisch veel positieve energie losmaakt!

Op zaterdag 7 oktober geef ik de training Positieve Energie Katalysator. Kun jij wel wat meer geluk en positiviteit gebruiken? Dan is dit dé training voor jou. Op de dag zelf komt er al een heleboel kracht en energie vrij en je leert ook wat je thuis kunt doen om je energie hoog te houden. Een super fijne manier om de herfst mee te beginnen!

Waarom zou je meer positieve energie willen losmaken?

 

Nou, laten we eerlijk zijn: positieve energie kun je nooit genoeg hebben. Heerlijk om vol enthousiasme en plezier in het leven te staan. Met een grote smile op je gezicht over straat te lopen en alle kleine en grote pleziertjes van het leven te omarmen.

Jammer genoeg is dit echter geen dagelijkse werkelijkheid voor de meeste van ons. Ik word er eerlijk gezegd af en toe bedroefd van om al die afwezige, afgesloten en ongelukkige mensen te zien als ik om me heen kijk. Verdorie, we hebben allemaal zoveel meer in ons!

Je weet het, je voelt het terwijl je dit leest. Er is zoveel meer vreugde te ervaren. Het zit allemaal in je. Het enige wat jij hoeft te doen is het losmaken. Losmaken, voeden en al die positieve energie laten uitgroeien tot een groot gevoel van lichtheid en plezier. Zodat je meer voor elkaar krijgt in je dagelijks leven. Kansen ziet voor jezelf. Echt kunt genieten.

Ben je dan daarmee in één middag van je burn-out af? Nee, natuurlijk niet (als het kon, had ik het voor je gedaan). Maar je krijgt wel ontzettend waardevolle ervaringen en vaardigheden mee die een groot verschil gaan maken in jouw burn-outherstel.

 

Na de Positieve Energie Katalysator zul je het volgende merken

 

– Het is alsof je de wereld op een andere manier ziet. Lichter en vrolijker.
– Het is makkelijker om keuzes te maken over wat goed is voor jou.
– Je hart is opgelucht en vol vreugde.
– Je krijgt een heleboel oefeningen en tips mee die je ook thuis in je dagelijks leven kunt gebruiken. Zo houd je het vuur van positieve energie brandend.
– Je voelt je gelukkiger en levendiger.
– Je weet wat je kunt doen om weer op te laden na een negatieve ervaring

 

Reacties van anderen

 

Mensen die eerder positieve energie oefeningen van Jong Burnout hebben gedaan, vertellen dat het is alsof er een mist voor hun ogen is opgetrokken. Een aantal reacties van eerdere deelnemers:

 

“Het is alsof ik sinds de workshop meer kleur ervaar in mijn leven. Ik zie meer details en betrap mezelf er op dat ik spontaan van dingen geniet. Dat had ik eerder niet voor mogelijk gehouden.”

“Heel inspirerend”

“De workshop heeft veel indruk op mij gemaakt. Je kijkt heel anders tegen dingen aan en ik vond het jammer dat het niet langer duurde!”

“Ik heb erg veel gehad aan de training! Ik probeer nu elke dag in “mijn mooiste outfit” te lopen en echt bewust tijd voor mezelf te maken. En om bewust na te denken bij de dingen die mij energie geven! Ik voel me hier echt een stuk beter door.”

Waarom juist nu meedoen aan de Positieve Energie Katalysator?

De herfst komt eraan. Het weer begint te veranderen. Dat is vaak een extra moeilijk moment voor mensen met stress en burn-out. Juist nu de dagen korter en grauwer worden is het tijd om het vuurtje in jezelf aan te wakkeren.

Tijd om zoveel mogelijk positieve energie in jezelf te verzamelen. Zeker nu we het minder uit de zon kunnen halen en je wel een positieve power boost kan gebruiken!

Voor wie is de Positieve Energie Katalysator?

De Positieve Energie Katalysator is voor iedereen die versnelling wil brengen in zijn / haar herstel van stress en burn-out.

Als jij het tijd vindt voor een sprong voorwaarts in de manier waarop je naar jezelf en het leven kijkt. Graag een nieuwe, positieve blik wilt hebben en meer momenten van geluk wilt kennen.

Gun jij het jezelf om met meer kracht, geluk en plezier in het leven te staan? Boek dan hier beneden direct je ticket.

 

Plaats:  Utrecht (locatie via e-mail)
Tijd: 13:00 – 17:00

Inclusief: koffie, thee en wat lekkers

 

 

Laat je reactie achter

Ik ben benieuwd wat je van dit artikel vindt. Laat je het me weten?

Geef een reactie (*Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd)