Adverteren en Bezoekersaantallen

Aantal bezoekers

 

 

Gemiddeld komen er 100.000 unieke bezoekers per maand op Jong Burnout, en het platform blijft groeien. Burn-out en stress, zeker onder millenials, zijn een flink probleem. Ik wil een positieve bijdrage leveren aan hoe deze doelgroep de toekomst vormgeeft.

Ook de Facebookpagina en het Instagramaccount worden goed gevolgd en hebben een hoge user engagement. Comments op artikelen worden bijvoorbeeld niet alleen via het blog gegeven, maar ook via de Facebookpagina en Instagram.

 

Facebook: 8.392 likes (8.871 volgers)

Instagram: 3.745 + volgers

Besloten Facebookgroepen voor lotgenoten: 900 + leden

Nieuwsbrief: 1.900 + abonnees

 

De betrokkenheid en bezoekersaantallen worden bijgehouden door middel van Google Analytics. Het is mogelijk deze gegevens op te vragen via info@jongburnout.nl.

 

Wie bezoeken Jong Burnout?

Veruit de grootste groep bezoekers zijn studenten en young professionals (18 – 34 jaar). Zij maken 50% van de bezoekersgroep uit. Ook wordt Jong Burnout veel bekeken door mensen tussen de 35 en 44 jaar (28%). Een klein percentage (17%) is tussen de 45 en 54 jaar oud. De overige 10% is 55+.

Hieruit blijkt wel dat stressgerelateerde klachten op steeds jongere leeftijd beginnen, en allang niet meer enkel een probleem van de oudere werknemer zijn.

Vrouwen bezoeken Jong Burnout vaker dan mannen, met 80 tegen 20 procent.

Voor meer informatie over de wijze waarop Jong Burnout bezoekersgegevens verwerkt, kun je de privacy statement bekijken.

 

 

 

Adverteren

Adverteren op Jong Burnout? Dat kan. Bijvoorbeeld door middel van een advertorial, campagne of banner op de site en social media. Voor meer informatie over de mogelijkheden: info@jongburnout.nl