[Filmpje] Lukt iets maar niet? Je bent er nog niet klaar voor

  • Home
  • Herkennen
  • [Filmpje] Lukt iets maar niet? Je bent er nog niet klaar voor

er niet klaar voor zijn

Mijn burnout was een harde wake-up call om te leren dat ik bepaalde dingen in mezelf moest overwinnen. Ik had het eerder kunnen weten, doordat dingen die ik graag wilde me niet lukten. Loop jij steeds tegen dezelfde muur aan? Grote kans dat ook jij mag groeien. Ik leg je vandaag uit waarom je misschien nog niet klaar bent voor wat jij graag wilt bereiken en hoe je daar verandering in brengt.

 

Laat je reactie achter

Ik ben benieuwd wat je van dit artikel vindt. Laat je het me weten?

Blog Comments

Wat een inspirerend filmpje, zo herkenbaar!

[…] Ik geloof dat je in het leven elke keer een nieuwe uitdaging krijgt. Soms presenteert die zich als een kans die je met beide handen aan kunt grijpen, waarvoor je alleen maar even over je angsten heen hoeft te stappen. Zoals toen ik begin dit jaar na een paar maanden ‘uitproberen’ besloot om vol voor het ondernemerschap te gaan. Veel vaker komen die uitdagingen echter als een soort obstakels. Je lijkt maar niet voorbij een zeker punt te kunnen komen. Ik maakte vorige week een video waarin ik uitleg dat dingen niet gebeuren als je er niet klaar voor bent. […]

Wat supergoed dat je je rijangst aanpakt! En wat fijn dat je een vriendin hebt die je daarbij helpt. Hoop dat je mettertijd (weer?) heerlijk rijdt en je je de Queen of the Road voelt :). Ik ben jaren geleden ook een poos niet zo’n held met autorijden geweest en toen ik langzaam maar zeker weer meer en langere einden ging rijden, smste een vriend me dat van Queen of the Road. En dat gevoel had ik op een gegeven moment ook en dat gun ik jou ook! Vorig jaar voordat ik met de burnout thuis kwam te zitten voelde ik me beslist geen QotR meer :(. Was ik soms al heel blij als ik eindelijk ergens was, miste ik geregeld afslagen of nam verkeerde. Niet zo heel handig en veilig. Afijn. Gelukkig is daar ook weer herstel in :).

Geef een reactie (*Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd)