De Burn-Out Doorbraak: in 7 dagen grip op jouw leven!

Jij hebt recht op jouw beste leven!

That’s right, I said it.

Je hebt er recht op. Dat gaat dus verder dan een beetje hopen en denken dat je heel misschien wel wat meer mag ontvangen van het leven. Het is je geboorterecht om je goed te voelen. Vol positieve energie en in je kracht. En dit is hoe je dat doet!

 

Vier thema’s die energie geven óf kosten

Het is me opgevallen dat er vier thema’s zijn waarop je die positieve energie en kracht kunt voelen en inzetten. Benieuwd welke dat zijn? Komtie!

1) Lichaam
2) Geest
3) Werk
4) Sociale contacten

Waarbij lichaam en geest natuurlijk gaan over jouw eigen contact met jezelf. Ken je de reacties van jouw lichaam en geest? En weet je hoe je goed moet zorgen voor wie jij bent… Kortom: ken je jezelf en kun je daar naar luisteren?

Vaak is dat het punt waarop het al ‘mis’ gaat. We zijn zo enorm opgevoed om over onze grenzen heen te gaan, dat we niet eens meer weten hoe ze voelen. Laat staan dat we begrijpen hoe het voelt om je goed en gemakkelijk te voelen.

Doordat het in die basis al mis gaat, gaan we ook op Werk en Sociale Contacten over de grens. Als je niet eerst goed naar jezelf kunt luisteren, hoe kun je dan op je werk en in jouw privé de goede keuzes maken?

Wat me opvalt bij veel burn-outherstelprogramma’s, is dat er enorm wordt gefocussed op het terugkrijgen van je conditie en concentratievermogen. Maar daarmee is nog niet het onderliggende probleem aangepakt. Dus val je terug. Of krijg je zelfs een tweede burn-out.

Dit kan echt anders! Ik ben zelf al ruim zes jaar burn-out vrij en weet zeker dat ik niet meer terug ga vallen. Waarom? Doordat ik een aantal echte doorbraken heb gehad.

Van alle lessen die ik daaruit heb geleerd, heb ik een online training gemaakt. Maar daarover later meer. Eerst even wat meer over mijn eigen ervaring.

Mijn drie grootste doorbraken

Mijn eerste doorbraak was in het begin van mijn burn-out. Ik ontdekte hoe mijn lichaam met mij communiceerde. Door een speciaal schema toe te passen ontdekte ik patronen en reacties.

Mijn tweede doorbraak kwam toen ik mijn leven ging aanpassen op deze patronen en reacties. Ik formuleerde voor mezelf regels en waarden waarop ik mijn leven wilde leiden.

De derde doorbraak kwam aan het eind van mijn herstel. Door mijn eerste twee inzichten had ik een goede regelmaat ingebouwd en een sterk gevoel van eigenwaarde. Ik zorgde goed voor mezelf en zat weer vol levensenergie. Ik voelde me gelukkig. Maar nu… Wilde ik dat geluk ook gaan uitbreiden en inzetten. Er een levensstijl van maken.

Dit was het moment dat ik mijn Ideale Leven leerde ontwerpen. Ik verdiepte me in allerlei methodes. Visualisaties, life hacks… En wat er gebeurde was magisch! Door groot te dromen en kleine aanpassingen te doen onderweg, kreeg ik kansen op mijn pad en bleef ik groeien in mijn levensgeluk.

Klinkt dat een beetje vaag? Goed, dit waren mijn concrete resultaten:

– Mijn droomhuis kwam binnen enkele maanden op mijn pad.
– Via mijn netwerk kon ik solliciteren op precies het soort baan dat ik graag wilde.
– Ik loste mijn schuld van ruim 4.000,- euro af.
– Er was nog precies 1 plaatsje vrij in de vierjarige yoga-opleiding die ik graag wilde doen. En het was tevens het laatste jaar dat deze van start ging (mijn leraar is inmiddels met pensioen). Het was meant to be dat ik die plek kreeg!
– Mijn conditie werd zo goed dat ik de captain van het stormbaanteam kon zijn tijdens de sportdag van mijn nieuwe werk.

En ik kan nog wel eventjes doorgaan…

Ga jij ook doorbreken?

 

Ik kan de methodes die mij zo ontzettend hebben geholpen niet langer voor mezelf houden. Zeker niet nu er zoveel mensen aan het wakker worden zijn uit ‘de Matrix’ van harder, beter, verder.

Dit is onze kans, jóuw kans, om een écht goed leven te leiden! Laat het niet aan je voorbij gaan.

Je hebt een burn-out, omdat de oude manier van met jezelf en de wereld omgaan niet meer werkt. Het dient jou niet meer. Het is tijd om de gelukkigste, meest krachtige versie van jezelf te worden.

Natuurlijk kan ik alle boeken en trainingen benoemen die ik heb gevolgd. Maar dan doe je er net als ik jaren over en ben je enkele tienduizenden euro’s verder. Dus dat schiet niet op. En Jongburnout.nl is inmiddels ook een flink archief geworden met meer dan 350 artikelen.

Daarom vond ik het tijd om al mijn beste inzichten, al mijn doorbraakmethodes, te verzamelen in één overzichtelijke cursus van een week. Zodat jij elke dag met behulp van concrete handvatten de stappen kunt zetten die nodig zijn voor jouw herstel en meest gelukkige leven.

Doe deze training en magic will happen.

Je verandert de basisvoorwaarden van je leven.

Je leert luisteren naar je lichaam en geest.

Jij staat aan het roer van jouw leven.

Jij neemt de beslissingen en het gevolg is een leven waarin jouw talent en levensplezier alle ruimte krijgen. Je wordt rustiger, ontspannener en voelt je krachtig.

Wie zegt dat je een olietanker niet kunt keren?
Het is mij gelukt en het kan jou ook lukken!

Als je me volgt, weet je bovendien dat ik altijd alleen maar waarde lever, in workshops, blogs en e-cursussen. En dat geldt ook voor deze training. Ik heb er veel zorg en aandacht aan besteed.

De training is eigenlijk 250 euro waard.
Maar ik ben zo enthousiast over mijn eerste langere e-cursus, dat ik jou het volgende wil aanbieden:

E-cursus De Burn-out Doorbraak: in 7 dagen grip op je leven
4 – 10 december 2017
Investering: 79,-  (in plaats van 250,-)

Je volgt de training gewoon vanuit huis, op de tijdstippen dat het jouw uitkomt. De live webinars kun je tijdens lunchtijd volgen. Als je daar geen tijd voor hebt, kun je ze ook later terugkijken en jouw vragen in de comments stellen.

Je krijgt elke dag:

 

-Een werkboek met opdrachten voor die dag
-Een webinar waarin jij jouw vragen kunt stellen
-Een inspiratievideo om je op weg te helpen
-Contact met lotgenoten via de geheime facebookgroep
-Extra challenges, visualisaties en meditaties

Deze resultaten behaal je in zeven dagen

 

– Inzicht in jouw huidige persoonlijke situatie en wat daarin verbeterd kan worden

– Betere strategieën op de 4 componenten werk, sociaal leven, lichaam en geest

– Een duidelijke verbetering op hoe je met deze 4 componenten omgaat

– Het gevoel dat je echt grip hebt op jouw situatie

– Het gevoel dat je jouw leven, lichaam en geest beter begrijpt

– Een week- en dagritme dat bij jou past

 

Dus….. Geef jij jezelf een vervroegd Sinterklaascadeautje en maak je nog voor het eind van dit jaar jouw doorbraak?

Laat je reactie achter

Ik ben benieuwd wat je van dit artikel vindt. Laat je het me weten?

Blog Comments

Hoi! Ik ben zeer benieuwd of er binnenkort nog zo een training van start zal gaan! gr. Daisy

Ziet er erg interessant uit! Helaas heb ik de training gemist. Komt er nog een herhaling toevallig?

Mmh ik hoopte op iets anders dan reclame voor ‘magic’. Als een burn-out me iets leert is het wel ‘tijd en geduld’ en ‘kleine stappen’, geen stoomcursus waarin opeens alles magisch goed is… (of ben ik nu te geprikkeld door mn burn-out? ;))

JongBurnout

Ha Jaap,

Grappig dat je het zo ziet. Nee, het is zeker geen stoomcursus waarin alles opeens magisch en goed is. Daar geloof ik zelf ook niet in. Je krijgt elke dat concrete handvatten in de vorm van werkboeken en opdrachten. Inderdaad, stapje voor stapje.

Ik pretendeer ook niet dat je jouw burn-out in een week kunt oplossen. Maar veel mensen blijven ergens in hun herstel ‘hangen’. In bepaalde gedachtepatronen, de manier waarop ze hun dag inrichten, hoe ze met hun lichaam omgaan, of ze de signalen van hun lichaam überhaupt kunnen plaatsen etc.

Deze training laat je aan al die dingen, in een logische opbouw, stap voor stap proeven. Daardoor zit er voor iedereen een (of meerdere) element(en) in die kunnen zorgen voor een doorbraak. Je gaat opeens zien waar je op dit moment jezelf onbewust saboteert.

Daarnaast mag je de werkboeken houden, blijven de webinars en facebookgroep beschikbaar, dus ook later in je burn-out kun je er nog eens op teruggrijpen om te zien waar je op dat moment vastloopt.

Geen magie. Gewoon, beproefde, wetenschappelijk onderbouwde en in de praktijk uitgebreid getestte methodes.

Dankjewel voor het stellen van jouw vraag en de kritische noot, want ik kan me voorstellen dat misschien meer mensen zich dit afvroegen.

Liefs, Nienke

Yes, doe ook mee! Alhoewel ik er gelukkig een stuk beter aan toe ben dan 2 jaar terug, toen ik uitviel, denk ik zeker nog winst te kunnen halen. Heb er zin in :)!

Ik verheug mij erop! Net een kaartje gekocht. Wat een goed idee, Nienke, om je kennis en ervaring te bundelen en op deze manier beschikbaar te maken.

JongBurnout

Super tof dat je meedoet, Ellen! Ik kijk er ook naar uit om met jullie aan de slag te gaan en jullie mooie doorbraken te mogen zien gebeuren 😀

Geef een reactie (*Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd)