Jezelf een beter 2018 cadeau geven. Met deze tips lukt het!

  • Home
  • Herstellen
  • Jezelf een beter 2018 cadeau geven. Met deze tips lukt het!

Als je om één kerstcadeau mocht vragen. Wat zou het dan zijn? Er zijn zoveel mensen die kampen met stress en zelfs burn-out. En zo hoeft het helemaal niet te zijn.  De feestdagen voelen misschien even als een fijne break, maar wat ga je daarna doen? Je happy en ontspannen voelen in 2018 is misschien wel het beste kerstcadeau dat jij jezelf kunt geven. En met deze tips gaat dat zeker lukken.

1) Breng regelmaat aan in je leven

Jouw lichaam en hersenen zijn gewoontedieren. Als je een patroon vaak herhaalt, raken ze daar op ingesteld. Als je dus altijd aan het multitasken en haasten bent, wordt stress jouw basismodus. Het goede nieuws is dat door regelmaat in je leven aan te brengen, jouw hersen en lichaam juist gewend raken aan rust. Dat zorgt ervoor dat je ook na een stressvol moment makkelijk terugschakelt op een gevoel van ontspannen.

Wissel daarom inspanning en ontspanning af door voldoende pauzes aan te brengen en zorg voor een ochtend- en avondritueel.

2) Ontdek en stop jouw negatieve gedachtepatronen

Pieker je veel? Of merk je dat dezelfde soort situaties steeds opnieuw lijken terug te komen in jouw leven? Grote kans dat je onbewust wordt geleefd door een (oud) negatief gedachtenpatroon. Door te ontdekken wat jouw negatieve gedachtepatronen zijn, kun je hier doorheen breken. Je gaat anders met jezelf en met anderen om. Vervolgens merk je al snel dat ook jouw omgeving lijkt mee te veranderen. We leren anderen immers hoe ze ons moeten behandelen, door de reacties die wij hen geven.

Kijk dus eens goed naar de gedachten en reacties die je vaak hebt. Ontdek je een patroon? En hoe zou je hier op een andere manier mee om kunnen gaan?

3) Investeer in wat jou echt energie geeft

Meer tijd besteden aan de dingen waar je energie van krijgt, zodat jouw batterijtje makkelijker oplaadt. Het klinkt misschien logisch, maar toch weten veel mensen niet waar ze moeten beginnen. Wat vind je nou werkelijk leuk?

Schrijf in een speciaal schriftje de kleine momentjes waar je blij van wordt. Dat kopje thee op een bankje in het park. Een spelletje spelen met je vrienden. Misschien iets creatiefs doen. Deze ‘lijst van leuke dingen’ kun je steeds verder aanvullen. En je kunt hem raadplegen om meer momenten van positieve energie in je leven te brengen.

BONUS TIP) Zorg dat je een plan hebt

De mensen die écht vooruit komen, zijn degenen met een plan. Zonder plan doe je maar wat. Daardoor kan het voelen alsof je al een hele tijd bezig bent, maar niet vooruit komt. Een plan met duidelijke stappen geeft houvast.

Daarom heb ik een onwijs leuk cadeau voor je. Dit gaat je die houvast geven. Structuur, een stappenplan, dagelijkse opdrachten en persoonlijke live support. Op  8 januari start De Burn-Out Doorbraaktraining opnieuw.

De eerste editie was in december en dit was zo’n ongelooflijk succes, dat ik heb besloten het nog een keer te doen. Er deden 35 mensen mee en iedereen heeft grote stappen gezet in zijn herstel. Hieronder kun je hun reacties lezen. Ik ben zo blij! Er zijn mega sprongen voorwaarts gezet. De deelnemers hebben zichzelf overwonnen op manieren die ze nooit voor mogelijk hielden. Zoveel energie en ontspanning is er losgekomen. Ik kan het simpelweg niet bij een keertje laten.

Dus wil jij dit ook voor jezelf? Geef je dan op voor de training die in de week van 8 januari plaatsvindt. Het is een online training. Je volgt het vanuit je eigen huis, in je eigen tijd. Maar je krijgt wel live, persoonlijke support van mij.

Oh en als extra kerstcadeau van mij voor jou: als je voor 31 december bestelt met de promotiecode KERST, dan krijg je bovendie 10 euro korting. Hierdoor is het 89,- ipv 99,-.

Het is een beproefde methode. Dit werkt echt. En je verdient een frisse start in 2018. Dit wordt jouw jaar! Gun jezelf dit, en ik garandeer je dat ook jij een grote doorbraak kunt maken!

 

Reserveer HIER jouw plaats in de training >

Zie ik je snel?

Liefs, Nien

 

 

Laat je reactie achter

Ik ben benieuwd wat je van dit artikel vindt. Laat je het me weten?

Geef een reactie (*Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd)