Klaar met jezelf klein houden? Kom naar de training Grounded Heart

  • Home
  • Herstellen
  • Klaar met jezelf klein houden? Kom naar de training Grounded Heart

Ken je het gevoel dat je het wel uit wilt schreeuwen? Of dat je wilt dansen, springen, lachen… Maar het ‘mag’ niet. Of misschien lukt het je wel niet. Voel je je verdoofd en zou je niets liever willen dan weer écht voelen, met heel je lichaam en ziel.

Dan is Grounded Heart een ervaring die je echt wilt meemaken!

Waarom raken we zo op slot?

Het lichaam slaat al onze ervaringen op, of we dat nu door hebben of niet. Denk bijvoorbeeld aan spanning in je schouders door stress. Maar ook op subtielere lagen wordt er vanalles vastgezet in je lichaam.

Dit gebeurt vooral als je in het moment zelf niets met een spanning kunt. Of wanneer je niet door hebt dat er spanning is in je leven.

Kinderen weten vaak nog heel goed hoe ze hier mee om moeten gaan. Driftbuien of heel druk worden, huilen, springen of gieren van het lachen: het zijn allemaal manieren om stress eruit te gooien en weer bij je gevoel te komen.

Heerlijk, dat ongefilterd leven.

Maar terwijl we opgroeien komen er steeds meer regeltjes kijken bij het leven. Je moet stil zitten. Je trots inslikken. Niet zo moeilijk doen. Langzaam maar zeker weet je niet meer waar jouw grenzen liggen en wat jij zelf nu eigenlijk echt wilt.

 

Scroll naar beneden voor tickets

 

Losbreken

De training Grounded Heart biedt je een veilige plek om los te breken uit al die opgeslagen spanningen.

Natuurlijk is het belangrijk om bij het herstellen van stress en burnout naar een psycholoog te gaan en patronen te ontdekken. Blijf dat ook vooral doen. Maar ik wil je uitnodigen om daarnaast ook de wijsheid van je lichaam te leren kennen. Het liegt nooit tegen je.

Deze training geeft jou alle tools om je lichaam te vertrouwen en de onrust, angst, spanning, zorgen en ongemakken los te maken op een dieper niveau.

Grounded Heart is een waanzinnig mooie aanvulling en de start van een hele nieuwe manier om naar jezelf te kijken. Je zult door middel van beweging en geluid zelf gaan ontdekken wat jouw lichaam je te vertellen heeft.

Al die lessen neem je mee de toekomst in. Zo zul je ook in alledaagse situaties beter herkennen waar spanning zit en hoe je daarmee om kunt gaan.

Ik wil van jou een levend, ademend, volledig geaard en gezond functionerend mens maken. Je stimuleren om in je eigen kracht en zachtheid te staan. Jouw grenzen in heldere kwetsbaarheid aan te kunnen geven. Echt diep contact te maken met jezelf en de mensen om je heen.

Dat help ik je doen door middel van dynamische meditatie, lichaamsbeweging, ademtechnieken, bio-energetica.

In deze training mag je op een respectvolle, liefdevolle en veilige manier diep in jezelf duiken.

 

Je komt dichterbij je gevoel dan ooit.

 

En je krijgt de kans om met andere mensen ervaringen uit te wisselen en mij alle vragen te stellen waar je mee zit.

Dit is een cadeau aan jezelf waar je de rest van je leven profijt van zult hebben. Je levenshouding wordt veel rustiger en steviger. Je kunt je goed staande houden tegenover anderen en je zult meer liefde naar jezelf voelen.

 

Dus waar wacht je nog op?

Details

 

Investering in jezelf: 100 (+admin)

Datum: 15 juli 2017, 12:30 – 18:00 uur (incl. lunch en wat lekkers)

Locatie: Utrecht (locatie wordt een week voor de training bekendgemaakt)

 

Scroll naar beneden voor tickets

 

Ervaringen van anderen:

 

“Afgelopen zaterdag 11 maart een heel bijzondere training van Nienke mogen meemaken. Het was een dag die ik niet snel meer zal vergeten. Ik heb ontzettend veel geleerd over mezelf, over anderen en mooie mensen leren kennen. Het was heel fijn om te leren luisteren naar mijn gevoel maar ook om emoties er uit te kunnen gooien in plaats van op te kroppen. Ik raad deze training zeker aan iedereen aan die weer een stap dichter bij zichzelf wil komen.”

 

 

“Het verbaasde me dat Nienke in zo’n korte tijd mij toch zo veel heeft kunnen leren. De workshop heeft dan ook veel indruk op mij gemaakt. Je kijkt heel anders tegen dingen aan en ik vond het jammer dat het niet langer duurde!”

 

 

“Grote pluim voor deze training. Leuke, betrokken en persoonlijke workshopleidster. Heel inspirerend!”

 

“Deze workshop heeft ervoor gezorgd dat ik beter in mijn vel zit en meer energie heb om mijn burnout aan te pakken.”

 

“Het meest fijne aan de training vond ik dat je je gevoel, gedachtes en verhalen kunt delen met de anderen. De herkenning is fijn, erover praten al helemaal omdat er maar weinig mensen zijn die het echt begrijpen. Daarnaast leer je hoe je beter kunt luisteren naar jouw lichaam in de vorm van yoga en meditatie. Luister naar het fluisteren van je lichaam zodat het niet hoeft te schreeuwen!”

 

 

Laat je reactie achter

Ik ben benieuwd wat je van dit artikel vindt. Laat je het me weten?

Blog Comments

Burn out is het meest moeilijke wat mij is overkomen. Achteraf gezien ook het beste, dat dan weer wel. Had beste eerder van deze trainingen willen weten. De ellende is dat als je burnout bent je nergens in geïnteresseerd bent. Succes!

Komt goed :). Fijn om geregeld even op je site te struinen, dus dan kom ik een nieuwe training vast ook wel weer tegen.

Lijkt me beslist de moeite waard, alleen de 15de juli al andere afspraken staan. Ik mag hopen dat je deze training nog wel weer eens geeft toch?

😀 Hou de site in de gaten!

Geef een reactie (*Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd)