Peptalk als je een burnout hebt

peptalk

Burnout herstel gaat nooit in een vloeiende lijn. Hoe voelt het om te herstellen van burnout, wat kun je verwachten en is een terugval erg? Ik leg het je uit in dit ‘peptalk-filmpje’.

Laat je reactie achter

Ik ben benieuwd wat je van dit artikel vindt. Laat je het me weten?

Blog Comments

Ik moest enorm huilen door dit filmpje. Ik zit midden in de burn out en weet me af en toe geen raad. Soms voelt het inderdaad alsof ik weer onderaan de berg sta maar het geeft me moed dat je zegt dat het enkel kuilen zijn. Ik ben hard met mezelf aan het werk om te zien/bekijken wie ik echt ben en wie ik wil.zijn, wat me echt gelukkig maakt. Op dit moment twijfel ik aan alles m’n baan, m’n vriendschappen. Ik hoop dat ik de weg zal vinden naar geluk en dan boven op de berg mijn eigen ik kan zijn. Dankje voor het filmpje, je blog doet me erg goed.

Graag gedaan, Manouk. Gun jezelf de tijd. Je hoeft niet alles NU te weten. Misschien heb je ook wat aan dit artikel met als titel ‘Het even niet weten: is dat echt zo erg?

Dag allemaal,

You are Not alone ;/

Zo fijn wat je doet Nieke, ik hoop ook ooit zoiets te kunnen doen want het betekend echt veel een peptalk en een begrijpend persoon!

Ik snapte gewoon niet wat er met mij en mijn lichaam gebeurde en wat ik eraan moest doen, ik wilde niet opgeven ik wou een wonderpilletje!
Mijn werk was mijn leven geworden en ik vluchte er ook in.. Ik werkte van thuis uit, en daar heb ik het ook steeds het moeilijkste!
Zelfs nu heb ik het nog moeilijk, maar ik raak niet meer zo snel in paniek en accepteer, laat los en blijf geloof hebben!

Liefs aan allen,
Tiffany

Super mooi dat je je inzichten deelt, Tiffany 🙂

De tekst ontbreekt hier, of is vooral ‘stilte’ oppeppend :D?

Hi Emma,

Goed dat je het zegt. Om de een of andere reden was het filmpje weggevallen. Ik heb het nu opnieuw geplaatst!

Super dat het filmpje nu wel te zien en te horen is :). Dank voor je peptalk. Want soms denk ik echt dat het nooit meer ‘goed’ komt. Ik weet ook dat het ‘anders’ moet, daar werk ik aan o.a. via therapie. Wat me in je filmpje opviel is dat gaat om het ‘zelf weten en bepalen’. Dat is een hele kunst, mijn leven heeft veel in het teken gestaan van anderen (en wat ik vond dat anderen van me verwachtten). Dank voor je peptalk iig!

Mooi gezien, Emma. Het gaat inderdaad om goed naar jezelf luisteren ipv wat je denkt dat anderen verwachten. Dat je dit kunt zien is al een heel goed teken!

Mooi verwoord. Ik heb met tranen in mn ogen zitten luisteren:)

Geef een reactie (*Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd)