Training luisteren naar je lichaam: Ontspanning

Naar je lichaam luisteren: ik heb het er al vaak over gehad op Jong Burnout. Een goed contact met je lichaam helpt je ontspannen, tijdig je grenzen aangeven en vermindert stress. Op zaterdag 29 april geef ik een training hierover. Hier vind je alle details.

Een van de fijnste dingen die ik aan mijn burnout heb overgehouden is het contact met mijn lichaam. Ik voel het nu goed als ik een grens bereik. En zelfs als ik er een keertje overheen ga en overprikkeld ben, weet ik wat mijn lichaam en geest nodig hebben om te herstellen.

Ik vind het super fijn en belangrijk om de lezers van Jong Burnout op dezelfde manier te helpen. Ik wil je het vertrouwen in je lichaam teruggeven.

Daarom heb ik een training ontwikkeld speciaal over dit onderwerp.

 

Training Luisteren naar je lichaam: Ontspanning

 

Wil jij minder stress ervaren? Lekker in je vel zitten en echt kunnen ontspannen en genieten?

Naar je lichaam luisteren is een van de belangrijkste dingen die je nodig hebt om uit je burnout te komen. Maar hoe doe je dat als je jarenlang gewend bent geweest over je grenzen te gaan?

 

Tijdens de training ‘Luister naar je lichaam: ontspanning’ krijg je van mij de beste handvatten.

 

 

Je leert om stress en overprikkeling te beperken.

Je herkent de eerste signalen van spanning, waardoor je tijdig terug kunt schakelen.

Je lichaam wordt weer een veilige haven.

Je kunt je zacht voelen in plaats van strak en gespannen.

Je ontdekt dat je lichaam je beste vriend is en veel wijsheid heeft om jou uit je burnout te helpen.

Na afloop van de training ga je direct met meer ontspanning naar huis. Ook krijg je oefeningen mee die je thuis kunt doen om je blijvend te ontspannen.

 

Wat kun je verwachten?

 

  • Direct beter in contact met je lichaam en hart
  • Beter weten wat je wilt
  • Meer ontspanning
  • Lekkerder in je vel
  • Kleine groepsgrootte en veel persoonlijke aandacht
  • Een rustige, fijne locatie. Alles wat je nodig hebt is daar aanwezig. Je krijgt een matje, kussentje(s), dekentje en er is vloerverwarming. Hierdoor zal je een heel comfortabele ervaring hebben.
  • Je kunt tussendoor rusten. Niets moet, alles mag. Het gaat om ontspanning 🙂
  • Je bent samen met mensen die ook een burnout hebben (gehad) of overmatige stress ervaren. Deelnemers geven aan dat gevoel van herkenning erg prettig te vinden.
  • Koffie, thee, lekkers
  • Een cadeautje

 

Het wordt vooral een hele leuke dag. Er is volop ruimte om te lachen, te relaxen en je te uiten zoals je bent. Uit je hoofd en in je lijf.

 

Scroll naar beneden om jouw ticket te bemachtigen.

 

 

Wat heb ik jou te bieden?

 

Ik geef inmiddels door het hele land trainingen aan studenten en werknemers. Na mijn burnout heb ik het mijn missie gemaakt om mensen te helpen gezond en gelukkig te werken en leven.

Om dat te kunnen doen heb ik vele jaren en bij de beste leraren tienduizenden euro’s geïnvesteerd in ontdekken hoe ik kan luisteren naar mijn lichaam en hart. Ik ben onder andere opgeleid in de sociale psychologie, hatha- en chakrayoga en groepscoaching. Momenteel specialiseer ik verder in bioenergetica en ademwerk.

Hierdoor sta ik relaxed in het leven en kan ik vol vertrouwen grote beslissingen nemen. Door me te volgen via www.jongburnout.nl heb je zelf kunnen zien hoeveel groei en plezier dat me heeft opgeleverd.

Ik gun jou hetzelfde gevoel. Mijn droom is een wereld vol mensen die vrij en ontspannen leven en mooie dingen doen.

Hoewel ik zelf ontzettend veel geld heb uitgegeven met het leren van al deze technieken, gun ik jou deze training daarom voor een haalbaar bedrag.

 

Dit is wat deelnemers van eerdere trainingen zeggen

 

Gemiddeld cijfer voor trainingen van Jong Burnout:

 

8,5

 

“Afgelopen zaterdag 11 maart een heel bijzondere training van Nienke mogen meemaken. Het was een dag die ik niet snel meer zal vergeten. Ik heb ontzettend veel geleerd over mezelf, over anderen en mooie mensen leren kennen. Het was heel fijn om te leren luisteren naar mijn gevoel maar ook om emoties er uit te kunnen gooien in plaats van op te kroppen. Ik raad deze training zeker aan iedereen aan die weer een stap dichter bij zichzelf wil komen.”

 

 

“Het verbaasde me dat Nienke in zo’n korte tijd mij toch zo veel heeft kunnen leren. De workshop heeft dan ook veel indruk op mij gemaakt. Je kijkt heel anders tegen dingen aan en ik vond het jammer dat het niet langer duurde!”

 

 

“Grote pluim voor deze training. Leuke, betrokken en persoonlijke workshopleidster. Heel inspirerend!”

 

“Deze workshop heeft ervoor gezorgd dat ik beter in mijn vel zit en meer energie heb om mijn burnout aan te pakken.”

 

“Het meest fijne aan de training vond ik dat je je gevoel, gedachtes en verhalen kunt delen met de anderen. De herkenning is fijn, erover praten al helemaal omdat er maar weinig mensen zijn die het echt begrijpen. Daarnaast leer je hoe je beter kunt luisteren naar jouw lichaam in de vorm van yoga en meditatie. Luister naar het fluisteren van je lichaam zodat het niet hoeft te schreeuwen!”

 

Details

Zaterdag 29 april

Utrechts Yogacentrum
Van Asch van Wijckskade 31
3512VR Utrecht

13:00 – 17:00 uur

Prijs: 100 euro incl. btw (+ administratiefee)

Bij boeking na 21 april wordt de prijs 125 euro.

Incl. koffie, thee, wat lekkers en een cadeautje

 

Er zijn maar een paar plaatsen, omdat ik de groep bewust klein houd. Als je zeker wilt zijn van jouw plaats kun je dus het beste snel boeken.

 

 

 

 

Laat je reactie achter

Ik ben benieuwd wat je van dit artikel vindt. Laat je het me weten?

Geef een reactie (*Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd)