Review Yoga International: + korting voor Jong Burnoutlezers

  • Home
  • Herstellen
  • Review Yoga International: + korting voor Jong Burnoutlezers

Aaahhh, wat leuk! Ik mag jullie een mooie korting cadeau geven. Er is sinds september in Nederland een nieuw blad op de markt. Het heet Yoga International. Ik had het al in de schappen zien staan en er even doorheen gebladerd. Wat een leuk blad! Zoals jullie weten ben ik een groot voorstander van yoga bij burnoutherstel, en ben ik zelf gediplomeerd yogadocent. Toen ze mij benaderden voor een samenwerking, was ik dan ook meteen enthousiast.

 

Burnout en yoga

 

Yoga kan ontzettend helpen om snel te herstellen van je burnout. En sowieso is het een goede buffer tegen stressklachten. Door yoga leer je goed naar je lichaam te luisteren en met je aandacht Hier en Nu te zijn.

Omdat ik zelf zoveel heb gehad aan yoga tijdens mijn burnout, heb ik daarna besloten een vierjarige opleiding tot yogadocent te volgen. Die heb ik in 2015 met succes afgerond, en wat ik daar geleerd heb pas ik nog steeds toe in workshops over stress en burnout. Soms zijn dat adem- of aandachttechnieken. Soms is het echt een houding.

Yoga gaat namelijk over veel meer dan alleen je arm boven je hoofd kunnen doen en je benen in een pretzel vouwen. Het is meer dan gymnastiek. Er gaat een hele filosofie, levenshouding, achter schuil. En of je nu een heel actieve yogi bent of liever hier en daar iets kleins uit yoga meepikt: iedereen kan er op zijn eigen manier baat bij hebben.

 

Yoga International

 

Yoga International stuurde me eerst een proefexemplaar van hun blad op, zodat ik kon zien of ik wat zag in een advertorial of andere samenwerking. Fijn! Want jullie weten dat ik niet zomaar vanalles ga zitten aanprijzen. Haha. Alleen dingen waar ik echt achter sta.

Dit tijdschrift heeft me heel positief verrast. Ze belichten heel goed alle verschillende kanten van yoga en gaan daarbij ook de diepte in. Zo staan er in de uitgave van januari / februari mooie diepte-interviews met yogabeoefenaars en fotoseries met yogahoudingen (bijvoorbeeld om je intuïtie te kunnen volgen).

Maar wat ik heel leuk vind is dat ze ook wat breder kijken. Zo is er een artikel dat een groep mensen volgt die drie weken de Wim Hofmethode beoefenen (je weet wel, The Iceman). Dit gaat echt over diep de wijsheid van je lichaam en ziel leren kennen.

Het gaat dus niet alleen over yogahoudingen en de traditionele Indiase yogafilosofie. Het blad kijkt op een moderne manier naar de connectie tussen lichaam en geest. Daar worden vervolgens boeiende artikelen over geschreven.

Ik ben fan!

 

 

Speciale korting voor lezers van Jong Burnout

Dit is wat Yoga International zelf schrijft over de korting die ze jullie aanbieden.

Yoga International wil graag iedereen die kampt of heeft gekampt met een burn-out kennis laten maken met yoga. Yoga biedt tools om weer terug bij jezelf te komen. Op jezelf te vertrouwen en naar je lichaam en geest te luisteren. Omdat wij er van overtuigd zijn dat yoga je leven (kan) verbeteren, bieden wij speciaal voor alle Jong-Burn out lezers de volgende aanbieding aan:

 

1e jaar Yoga International van €27,50 vóór €17,50! Klik op deze link om de aanbieding te bekijken. 

 

Ik vind het echt super leuk dat ik jullie dit cadeautje kan aanbieden.

Heb jij ervaring met yoga bij burnout? Of ben je er benieuwd naar?

 

Liefs, Nien

 

 

 

Laat je reactie achter

Ik ben benieuwd wat je van dit artikel vindt. Laat je het me weten?

Geef een reactie (*Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd)