Omgaan met stress en wat het leven jou wil leren. Een interview over levensenergie!

  • Home
  • Herstellen
  • Omgaan met stress en wat het leven jou wil leren. Een interview over levensenergie!

Podcasts, ik hou ervan! Lekker ontspannen een uur lang luisteren. Niet dat gehaaste gedoe, maar echt even diep in een verhaal kunnen duiken. Des te leuker dus dat ik vorige week mocht plaatsnemen op de bank van Patrick Kicken, van Leven Zonder Stress, om mijn visie op burn-out, stress en levensenergie  te geven.

Wat was het een een super leuk gesprek met Patrick! Omdat we echt de tijd hadden konden we over vanalles praten. We hebben gesproken over de signalen die het leven je geeft. Hoe weet je welke weg je moet volgen? Er zit veel meer energie en levenskracht in je dan je denkt. Los van iedere maatschappelijk opgelegde norm kun jij het leven vinden dat bij jou past. En maakt het daarbij dan nog wat uit of je een man of een vrouw bent? Ontdek het in deze podcast!

Liefs, Nien

 

Laat je reactie achter

Ik ben benieuwd wat je van dit artikel vindt. Laat je het me weten?

Blog Comments

Wauw, wat een inspirerend interview!

Lief! Dankjewel 🙂

Ga zoals je zeg nienke. Op het werk zeiden ze ook tegen mij. Je heb 3 weken vakantie t’zal wel beter zijn na je verlof. Ok ik voel me al beter dan toen ik in mei crashte maar dit wil nog niet zeggen dat ik al volledig terug in orde ben. Vrijdag naar mijn ouders geweest samen met mijn zussen om eens een goed gesprek te hebben wat er is misgelopen in vooral mijn jeugd. Ja het gevreesde is gebeurt. Terwijl ik met respect geen enkel verwijt naar mijn moeder smeet kreeg ik zelf van alles naar mijn hoofd. Toen ik een heel belangrijke vraag stelde wist ik genoeg. Ik vroeg mama heb je me graag gezien en ze je me nog graag. Antwoord hierop was: IK ANTWOORD DAAR NIET OP. Je kunt je voorstellen wat dit met je doet. Ook vroeg ik : Wat heb ik als kind verkeerd gedaan. Antw : Veel zonder licht rijden op de fiets, niet willen leren ,…… Dus ja mijn zus zei het ook , mama nanouch is hier omdat ze het wil goedmaken maar je moet de uitgereikte hand dan ook aannemen. Och ja na vrijdag en zaterdag een echt goed uit te huilen en ok k’had soms zo van als mijn moeder me al niet ziet wat doe ik dan hier op de wereld? Maar ik heb me herpakt en weet dat ik 3 schatten van kinderen heb en een man die er ook voor me is dus ik moet met hen voordoen. En ja ik moet hierbij helaas mijn papa loslaten want als ik beslis om de bruggen op te blazen dan moet ik ook mijn papa hierbij verliezen. Nienke een vraag heb je soms al eens een artikel geschreven die zo een beetje aanleund bij mijn ervaring? Gr xxx Nanouch

Ah lieve Nanouch,

Wat mag jij trots zijn dat je deze confrontatie eindelijk bent aangegaan. Je bent het waard om echt voor jezelf en wat je nodig hebt te staan. Het is niet leuk, maar nu heb je wel kunnen zien hoe de zaken werkelijk liggen. Dit mag je echt een doorbraak noemen! Ik hoop dat je steeds meer liefde voor jezelf kunt vinden en steeds meer dingen mag doen die ervoor zorgen dat je die liefde ook voedt.

Misschien dat dit artikel jou daarbij helpt:

http://jongburnout.nl/lichaam-geest/behandel-je-leven-alsof-het-je-kind

liefs, Nien

Fijn om te luisteren! Ondertussen heerlijk zitten haken, ook een soort meditatie ;).

Haha, heerlijk! Handwerken is zeker meditatie. Ook voor mij 🙂

Geef een reactie (*Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd)