Mijn eerste video! Drukke omgeving & stress

drukke omgeving

Hoi allemaal,

Zoals jullie zien heb ik de site een nieuwe lay-out gegeven. Dat is ook om een beetje te vieren dat ik heb besloten om niet langer anoniem te blijven. Om het besluit wat extra kracht bij te zetten heb ik ook een Youtube-kanaal geopend waarop ik af en toe een filmpje zal zetten waarin ik praat over burnout of tips geef om beter te kunnen ontspannen. De toon van de website blijft zoals hij altijd was: vooral veel focus op ontspanning, bij jezelf blijven en de positieve noot. Hier en daar wat informatiever over burnout, stress enzovoorts.

Hope you enjoy!

Na een goed gesprek met mijn hoogste baas ben ik tot het besluit niet langer anoniem te willen zijn gekomen. Super eng, want als je vertelt dat je ooit een burnout hebt gehad ben je natuurlijk bang daar op afgerekend te worden. Zeker door een werkgever. Maar hij was heel erg begrip vol (zo van: ‘ieder huisje zijn kruisje’) en vindt het goed van me dat ik dit doe. Dat geeft een mens moed! Dat maar veel managers en organisaties diezelfde houding mogen hebben!

Liefs, Nienke

Laat je reactie achter

Ik ben benieuwd wat je van dit artikel vindt. Laat je het me weten?

Blog Comments

Hoi Nienke,

Wat doe je dat goed, zo’n filmpje! 🙂 Echt waar, je komt heel fijn, oprecht en rustig over. En dankjewel voor je tips! Vooral de tweede werkt echt wonderbaarlijk goed, ik zit al twee dagen vol verbazing met mijn vingers te wisselen, haha. Leuk ook om te zien hoe je het uitlegt, ik ben zelf wel ‘van de zweef’ 😉 en vind het altijd een uitdaging om het goed over te brengen.
Ik hoop dat er nog veel video’s volgen!

Lieve groetjes, Karin

Hoi Karin,

Dankjewel voor je lieve reactie! Ik zal binnenkort weer een filmpje maken. Ik heb nog een paar ideeen voor filmpjes op stapel staan 🙂

Groetjes, Nienke

Hoi,

Ik zit sinds februari ook thuis met een burn-out.
Heb je ook tips voor iemand met adhd en een burn-out?

Groetjes Marieke

Hi Marieke,

Helaas is dat niet mijn expertisegebied. Ik vertel uit mijn eigen ervaring wat mij heeft geholpen. Heb je al een goede psycholoog? Misschien eens kijken bij de HSK-groep of een vergelijkbare organisatie? Zij specialiseren in burnout en een Gz-psycholoog (zoals daar werkzaam zijn) wordt ook opgeleid om mensen met ADHD handvatten te geven.

Groetjes, Nienke

Geef een reactie (*Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd)