Jouw droom leven? Kom naar ChickStart

ChickStart

 

Mijn droom is uitgekomen. Ik wil zoveel mogelijk vrouwen helpen de beste versie van zichzelf te worden. Ik wil je alles geven om je hart te lijmen. Om je energie terug te krijgen. Jouw eigen waarde bepalen. Jezelf te leren kennen en je eigen kerncentrale te worden. En die droom is nu uitgekomen. Doe je mee?

De laatste jaren hebben jullie kunnen zien hoe mijn pad gelopen is. Van een zware burnout naar een leuke baan. Van leuke baan naar complete vrijheid. En nu ga ik het voor jou mogelijk maken hetzelfde te doen voor jezelf. Om compleet vrij te leven. Zelf te bepalen wie je wilt zijn en te ontdekken dat dit mogelijk is. Verbonden zijn met anderen, maar je niet langer afhankelijk voelen.

Samen met Martine Heemskerk, van 2WMN.nl, heb ik een uniek evenement opgezet. Op zaterdag 26 november vindt het ChickStart Event plaats. Het grootste onafhankelijke vrouwenpower event van 2016.

Meedoen aan ChickStart betekent voor jou de eerste stap zetten in het bereiken van je dromen. Je zult ervaren dat je mooi, krachtig en succesvol bent op jouw eigen manier.

De Prijs

Zelfontwikkeling is vaak veel te duur. Honderd euro voor een uurtje coaching, meer dan tweehonderd euro voor een seminar. Dat zijn normale prijzen. Maar wij beseften dat dit vaak niet haalbaar is voor de mensen die er juist het meest aan kunnen hebben.

Dus ons eerste doel was om een evenement van hoge kwaliteit samen te stellen met een prijs die niet hoger is dan het gemiddelde festivalticket. Dat was een behoorlijke uitdaging, maar als je ergens echt in gelooft, dan lukt het.

Voor slechts 50 euro p.p. hebben we een geweldig evenement neergezet. En dit is wat je krijgt:

Een Vision Board sessie
Twee workshops naar keuze
Een feest met openingsdrankje
Een goedgevulde goodiebag
Thee, koffie en koekjes

Hoe we het geflikt hebben

We zagen af van onze eigen inkomsten. We verdienen hier niets mee. We spraken de beste trainers in ons netwerk aan. En zij bleken bereid om tegen een charitatief tarief hun kennis in te zetten voor jullie. We called in some favours van vrienden en kennissen en vonden een hele toffe locatie die ook goed meedacht over de prijs.

Nu kunnen we jullie een hele dag voorzien van fijne, energiegevende workshops. YES!!

Wij geloven in jou. We geloven dat het tijd is om zoveel mogelijk potentieel, energie en positiviteit vrij te maken bij de vrouwen van Nederland. And we are doing it!

De workshops

We vonden geweldige trainers bereid. Mensen die uniek zijn in Nederland.

Zoals Saskia Bak, een van de enige twee CVT stemcoaches in Nederland. Zij gaat je helpen om uit te spreken waar je voor staat. Je te laten horen in je sociale relaties en in vergaderingen. Spreken vanuit je gevoel en je kracht, en je niet kleiner maken dan je bent.

Caroline Hoek organiseert al jarenlang retreats waarin je jezelf echt tegenkomt. En ze is een expert in het Talentenspel, waarin je leert wat jouw unieke talenten zijn. Op welke plaats, in welke rol, jij het beste tot je recht komt. En wat de schaduwkanten van je talenten zijn. Weten wie je bent en van daaruit goed voor jezelf zorgen.

Corelle Strikker is een ervaren en zeer goed opgeleid life- en danscoach. Zij geeft de workshop Lekker in je Vel, waarmee je opnieuw naar je lichaam leert luisteren. Je lichaam communiceert met jou over wat je nodig hebt. Leer deze taal te spreken.

Dinja Buitendijk is gediplomeerd Consiousness Coach en laat jou in haar workshop ervaren wat je echte doelen zijn. Van wat voor een soort werk word je blij? Welke droom wil je nastreven? Vind nieuwe energie door opnieuw te gaan voor wat je écht leuk vindt.

We sluiten af met een feestje, waarbij je van ons een openingsdrankje krijgt. Als je naar huis gaat krijg je bovendien een goodiebag mee vol leuke spullen om goed voor jezelf te zorgen op weg naar jouw beste leven.

Ben je benieuwd naar ChickStart en de kaartverkoop? Check dan onze website voor meer informatie.

Je kunt je ook abonneren op ons YouTube kanaal. Daar zullen we regelmatig inspirerende filmpjes plaatsen.

Het lijkt me super tof om jou daar te ontmoeten en er samen een mooie dag van te maken.

See you there!

 

 

Laat je reactie achter

Ik ben benieuwd wat je van dit artikel vindt. Laat je het me weten?

Blog Comments

Wat een geweldig initiatief nienke. Ik denk dat het (her)vinden van je kracht precies is waar het om draait. Ik hoop dat ik eind november de energie heb om naar het event te komen!

Ha Lach, Dankjewel 🙂 Het lijkt me leuk om je daar te ontmoeten!

Geef een reactie (*Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd)