Contact

 


Een persoonlijke vraag stellen

Als je jouw ervaringen wilt delen met andere mensen die hetzelfde hebben meegemaakt, neem dan ook eens een kijkje bij ‘Jouw verhaal‘ of laat een reactie achter bij de artikelen over een onderwerp van jouw interesse. Dan hebben andere mensen ook wat aan jouw vraag en mijn antwoord. Je kunt dat ook anoniem doen. Je e-mailadres is altijd onzichtbaar.

Het is helaas niet mogelijk om via e-mail gratis persoonlijk antwoord te krijgen op jouw vragen. Ik krijg wekelijks heel veel e-mails van mensen. Maar via de facebookpagina en lotgenotenpagina van Jong Burn-out krijg je ook al vele vragen beantwoord.

Zakelijk en media
U kunt me inschakelen als spreker, trainer en coach. Meer over mijn ervaring op dit gebied kun je hier lezen.

Zakelijke vragen en mediaverzoeken kunnen worden gesteld via info@jongburnout.nl. Als u een telefoonnummer vermeldt, bel ik u terug.

(Afstudeer)onderzoeken

Jong Burn-out werkt niet mee aan (afstudeer)onderzoeken. Wekelijks komen er veel vragen binnen met het verzoek of Jong Burn-out respondenten wil helpen zoeken voor onderzoek. Uit respect voor de privacy van de mensen die steun vinden bij Jong Burn-out in een toch al moeilijke tijd in hun leven werk ik hier niet aan mee. Het sluit daarnaast niet aan op de primaire doelstelling van Jong Burn-out (stress verlichten).

Mijn agenda laat het helaas niet toe om als deskundige mee te werken aan school- en studieopdrachten. Met de juiste referenties mag je natuurlijk wel gewoon gebruik maken van de informatie die je hier op de website vindt.

Of laat een bericht voor mij achter via onderstaand contact formulier:

 

 

[contact-form-7 id=”3351″ title=”Contact form 1″]