Even een leuke tip tussendoor!

Zo gaaf! 💫✨🤩 Op 8 maart is het Internationale Vrouwendag en het tijdschrift Margriet heeft mij, samen met een aantal andere powervrouwen, gevraagd om te komen spreken tijdens de inspirerende middag die zij organiseren. En jij kunt daarbij zijn! Woehoeoeoeoe.

In totaal kunnen er 80 vrouwen deelnemen en er zijn nog kaartjes. Maar je kunt je voorstellen dat Margriet een groot bereik heeft en dat de tickets dus ook snel op zijn. Zeker omdat ze maar 7,50 euro zijn. En dan krijg je nog hapjes, drankjes en een ticket voor een mooie expositie over krachtige vrouwen ook.

😍 Say whuuutt? Ja, kon ik ook niet geloven. Haha. Maar ik denk dat dit een hele toffe kans is voor die dames onder ons die zin hebben in een flinke dot inspiratie, onderlinge verbondenheid, vrouwenpower en gezelligheid. Daarom mail ik je deze tip even, zodat je het niet mist.

Andere toffe inspirerende vrouwen zijn onder andere Natasja Froger, Lilianne Ploumen en Janneke Wittekoek. Dames die ik ook enorm bewonder om hun kracht en de liefde die ze in de wereld brengen.

Zelf zorg ik dat ik die middag ruim de tijd heb om lekker met jou in gesprek te gaan, koffie te drinken en je een dikke knuffel te geven.   Zie ik je daar? Laat me weten of je erbij bent door op deze e-mail te antwoorden. Vind ik leuk! Enne… als je jouw Jong Burn-out boek meeneemt, signeer ik die natuurlijk met alle liefde!

Via onderstaande link kun je op de website van Margriet zien wie er nog meer spreken en je plekje bemachtigen.

https://voordeel.margriet.nl/8maart

Liefs, Nien

Laat je reactie achter

Ik ben benieuwd wat je van dit artikel vindt. Laat je het me weten?

Blog Comments

kvaqyc

Geef een reactie (*Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd)