ChickStart Event in November – Denk je mee?

ChickStart

Deze is voor de meiden onder ons! Samen met vriendinnetje Martine Heemskerk van 2WMN ga ik een heel gaaf evenement opzetten in november van dit jaar, genaamd ChickStart. Volgende week organiseren we twee brainstorm picknicks om jullie te betrekken bij de vormgeving van dit evenement. Doe je mee?

Wauw! Zo gaaf 😀 Ik sta echt te stuiteren, want we mogen het eindelijk bekend maken. Martine en ik denken al een tijdje na over een gaaf zelfontwikkelingsevenement voor (jong)volwassen vrouwen. Jouw kracht vinden en gebruiken, zodat je in jouw leven op alle fronten een boost krijgt. Dat is wat we je gaan brengen. Vandaar ook de naam ChickStart (=kickstart).

Omdat we geloven in co-creatie, organiseren we volgende week twee picknicks. Op 4 augustus in Groningen en op 5 augustus in Utrecht. Wij zorgen voor lekkere hapjes en drankjes en horen graag jouw mening en de vragen waar jij mee worstelt in jouw leven. Natuurlijk is het meteen een leuke gelegenheid om nieuwe mensen te leren kennen.

Dus, heb je zin om mee te denken, en lekker met ons en andere meiden te lachen en kletsen? Stuur dan even een mailtje naar info@chickstart.org. Geef daarbij aan welke locatie je voorkeur heeft. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 

Hele dikke knuffel,

Nienke en Martine

Laat je reactie achter

Ik ben benieuwd wat je van dit artikel vindt. Laat je het me weten?

Blog Comments

Wat leuk!
Ik volg jullie afzonderlijk en wist niet dat jullie vriendinnetjes zijn. Heel veel succes met jullie project.

Liefs.

Ja, we hebben elkaar eind 2015 leren kennen. Echt heel bijzonder. Grappig dat je ons afzonderlijk volgt. Je kunt ons nu ook gezamenlijk volgen via Instagram 🙂

Geef een reactie (*Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd)