80.000 unieke bezoekers. Wat jullie voor mij betekenen!

  • Home
  • Feel good
  • 80.000 unieke bezoekers. Wat jullie voor mij betekenen!

 

Vandaag een artikel om jullie te laten weten hoe fijn ik het vind om met jullie in contact te zijn. Jong Burnout is inmiddels uitgegroeid tot een platform dat 80.000 unieke bezoekers per maand heeft. Echt veel! Waarom schrijf ik (bijna) elke dag? En wat maakt me zo blij aan het contact met jullie?

80.000 unieke bezoekers

Holy moly. Kunnen we daar eventjes bij stilstaan? Er komen 80.000 unieke bezoekers per maand op Jong Burnout. Dat is echt waanzinnig veel!

De site is over de afgelopen jaren, en zeker in de laatste maanden, enorm gegroeid. Ik weet dat veel van jullie worstelen met burn-out, stress, depressie en angst. Of misschien kom je hier, omdat een familielid of goede vriend in de put zit en jij wilt begrijpen wat er aan de hand is.

Uit de grond van mijn hart: ik ben zo ontzettend dankbaar dat jullie je vertrouwen in mij stellen. Het is fijn om in de comments, op Facebook, Instagram en via de mail te zien dat jullie inzichten en steun vinden in de artikelen op Jong Burnout. Daar doe ik het voor!

 

Mooie reacties

Het meeste geniet ik als ik jullie comments lees op de site of op Facebook. Dat geeft me een duidelijk beeld van wat er voor jullie speelt. Sommige mensen reageren wat vaker. Daardoor krijg ik een beetje inzicht in jullie successen en uitdagingen. Dit zien jullie natuurlijk niet, maar ik kan echt achter mijn computer zitten mee te juichen als ik lees dat het jou gelukt is om weer voor het eerst een leuk uitje te doen met vrienden.

Volgers vind ik dan ook echt zo’n raar woord. Haha. Voor mij zijn jullie eerder bekenden. Jullie lezen mijn verhalen. Maar ik krijg ook super veel inspiratie door te lezen wat jullie bezighoudt.

Blijf dus ook vooral comments plaatsen onder mijn artikelen! Elke keer dat ik een comment zie staan op de site, maakt mijn hart een blij sprongetje.

Ik begrijp dat je misschien graag anoniem wilt blijven. Maar dat kan door bij de comments (helemaal onderaan ieder artikel) een valse naam en e-mailadres in te vullen. Dat maakt mij niet uit. Het leukste vind ik lezen wat jullie van een artikel vinden (en ook als je het prut vindt: zeg het me. Daar leer ik ook van!).

 

Leermomenten

Ik krijg wel mailtjes of comments met een vraag, zoals ‘Nienke, weet jij misschien hoe daglicht van invloed is op je stresslevels?’ of ‘Hoe zit het nu eigenlijk met bijnieruitputting en burn-out?’

Soms weet ik het antwoord, maar het komt ook regelmatig voor dat ik geen clue heb. Daar ben ik heel eerlijk in. En dan ga ik op onderzoek uit. Dat levert me veel goede nieuwe inzichten op (die ik met jullie kan delen) en het houdt me scherp.

Dus ook daarom waardeer ik al die feedback. Voel je altijd vrij om me een berichtje te sturen. Daar heb ik veel aan! Zeker als je het onder een artikel schrijft, want dan help je ook weer andere mensen met jouw vraag en het antwoord.

 

Community

Op Facebook en Instagram is een flinke community van mensen ontstaan. Zeker in de besloten facebookgroepen delen jullie veel met elkaar. Ik vind het waanzinnig fijn en mooi om te merken hoeveel steun jullie bij elkaar vinden. Er worden goede tips uitgewisseld en er is superveel onderling respect. Wauw, ik vind het waanzinnig dat honderden mensen op zo’n mooie manier met elkaar om kunnen gaan! Dat vult mijn hart met liefde.

 

Succesverhalen

Eens in de zoveel tijd krijg ik een mailtje of een comment, ‘Weet je nog wie ik ben? Ik schreef een jaar geleden dat ik er compleet doorheen zat. Ik wilde je laten weten dat ik me weer goed voel en mijn leven zelfs op een betere manier aan het inrichten ben.’

Dat soort berichten zijn voor mij goud. Op deze manier zijn het niet alleen maar meer míjn ervaringen waaruit blijkt dat burn-out je leven kan veranderen (en dat het echt goed komt). Dit wordt inmiddels gestaafd door een hele berg aan berichten van mensen in mijn mailbox en de comments.

Het is overigens ook de reden dat ik Fijne Vrijdag in het leven heb geroepen. Een wekelijks positief bericht van een lezer(es) van Jong Burnout, met alle positieve momenten van groei en inzicht die hun burn-out hen heeft gebracht.

 

 

Wat kun jij doen om Jong Burnout nog beter te maken?

Wel, ik heb het al een aantal keer gezegd. Eigenlijk is het heel erg simpel. Schrijf comments onder de artikelen! Ik vind echt alles leuk en interessant om te lezen. Een simpel ‘goed artikel’ kan mijn dag al maken. Maar ook jouw inzichten, ervaringen en vragen lees ik graag. Op iedere vraag geef ik antwoord. En ja, kritiek is zeker weten ook hartstikke welkom. Daar worden de artikelen alleen maar beter van.

 

Lieverds, dankjewel voor jullie vertrouwen en de mooie band die we via Jong Burnout met elkaar hebben. Ik hoop nog heel lang te blijven schrijven en gave trainingen en boeken te ontwikkelen.

Een hele dikke knuffel en veel liefs,

Nien

 

 

Laat je reactie achter

Ik ben benieuwd wat je van dit artikel vindt. Laat je het me weten?

Blog Comments

Bedankt…weet gelijk waarhet ‘m in zit …toch inderdaad doorgaan omdat de klus niet af was…Dus over mij grens heengaan! Eigenlijk moet je stoppen wanneer je je nog goed voelt, blijft lastig maar ga het toch maar weer proberen

Bedankt voor je reactie..mag zeggen dat het iets beter gaat , heb nu dagen dat ik best redelijk veel kan doen wat ‘moet ‘ gebeuren, wel merk ik dan als de vermoeidheid toeneemt , tegelijk ook dat gespannen gevoel weer opspeelt hoort dat erbij? Wat is dan het beste om te doen?
(Vorige week bv lukte mij het niet eens om echt een boek te lezen, nu weer wel, gelukkig want dat geeft mij ontspanning.)

Zoveel mogelijk bufferen en inspanning en ontspanning afwisselen. Dus niet te lang achter elkaar doorgaan, maar in een regelmaat met pauzes. Bijvoorbeeld: driekwartier iets doen, kwartiertje pauze (ook als je ‘taak’ nog niet af is). En als je weet dat er iets moeilijks / zwaars aankomt: vul je pauze met iets wat veel energie geeft en neem wat langer pauze. Zowel ervoor als erna. Succes!

En weer een nieuwe lezer erbij!
Sinds van de week je site gevonden…zit er ook middenin en kan echt veel van je tips gebruiken ( alhoewel het met 5 kids wel lastig blijft :))
Ook geeft het mij de moed dat het goed zal komen..En dat is ook fijn!
Heb wel door dat de tijd nemen echt nodig is…dat vind ik ook lastig wil al veel te snel weer ‘gewoon’ zijn

Hi Annemarie,

Welkom! Fijn dat je de site hebt gevonden. Je mag ruimte voor jezelf nemen en de tijd om uit te vinden wie je bent en wat je nodig hebt. Zoals je was zul je nooit meer worden en dat is juist goed!

Durf je vragen te stellen als je ze hebt. Ik help graag!

Liefs, Nien

Nienke,
Jij ook enorm bedankt voor deze site!
Iets meer dan een jaar geleden ben ik ingestort en het gaat nu al zoveel beter en de goede kant op! Ik heb heel erg veel gehad aan Jongburnout, en nog steeds! Zoveel nuttige tips, inzichten en manieren om in het leven te staan, echt heel erg fijn 🙂
Ga zo door!

Ah, wat fijn om te horen, Simone! Ik doe het graag en dit soort comments geven me energie 😀 Super blij voor je dat je de goede kant op gaat. This is your life and you are allowed to enjoy it! <3

Wow, Nienke, wat een megagroei met zoveel bezoekers. Vorig jaar zat je op iets van 5000 toch? Afijn, heel fijn dat deze site er is en ook de besloten Facebookgroepen e.d. Ik heb er al veel aan gehad, en nog, ook al ben ik alweer een poos volledig (= 4 dagen voor me) aan het werk. Een van mijn betere besluiten van het afgelopen jaar trouwens, om niet meer die 4 dagen over 5 te verdelen, maar echt 4 van te maken en dan wel zo mooi: 2 werken, 1 vrij, 2 werken :). Het valt nog lang niet altijd mee, maar ik merk ook dat het alweer zo anders dan vorig jaar en anderhalf jaar geleden. Gelukkig maar :). Die grote aantallen bezoekers zijn natuurlijk fijn, maar er is dus ook veel nood……….. Maar met elkaar kunnen we elkaar door een moeilijke periode heen slepen. Heel veel dank voor alles wat je doet Nienke!

Ha lieve Emma,

Wat fijn om te lezen hoeveel mooie stappen je zet! En ja, die volle vrije dag doet vaak zoveel meer dan elke dag een paar uurtjes minder. Ik ben blij voor je dat je jouw beste ritme hebt gevonden. En dankjewel voor je fijne woorden. Het is waar wat je zegt: er is dus ook veel nood. Blij dat ik langs deze weg daar een positieve bijdrage aan kan leveren.

Ja, een jaar geleden (zelfs een halfjaar geleden) waren het er nog 5.000. Het onderwerp wordt steeds breder bekend in de maatschappij. Volgens mij helpt dat ook.

Liefs!

Lieve nienke, wat fijn dat je zoveel bezoekers hebt op je site.
Ik ben een van de sommige mensen die vaker reageren. Ik ben zoals je al hebt gemaild op de goede weg. Ik werk nu 24u en kan dat met gemak aan. Ga met uren geleidelijk omhoog. Ik zeg mn sportabbo op. Ik was zo fanstiek met 4x sporten. Pump en combat. Dat kost mij energie de laatste half jaar. Ik ben gister voor het eerst gaan zwemmen. Zo fijn! Heb ook stiekem wel spierpijn. Met mijn herstel gaat het goed. Heb natuurlijk wel mijn dalen. Snachts lichte paniekaanvallen maar doordat ik weet hoe daar mee om te gaan wordt dat minder.
Jammer genoeg is er prive wel iets gebeurd van de week. Je schreef er al eens een artikel over meende ik. Vrienden en burnout. Doordat ik nu in een burnout zit heb ik het soms moeilijk en zie ik niet wat de situaties van vrienden zijn. De meesten nemen me dat zeker niet kwalijk maar een enkeling wel. Het is heel pijnlijk om te moeten horen dst ik alleen maar aan aan mezelf denk en alleen over mn burnout praat volgens diegene. Zoiets raakt me behoorlijk en krijg daardoor een terugval. Ik ben veranderd probeer meer voor mezelf op te komen( is lastig) en app of mail wanneer het mij uitkomt. Tja.. tijden veranderen.
Ik zet mn naam er niet onder omdat vele bekenden van mij dit ook lezen. Heb veel reclame voor je gemaakt op o.a. werk en vriendenkring maar je ziet aan mij mailadres wie he tis.

Heel veel succes en wacht met gezonde spanning op je boek.

Liefs!

Wat pijnlijk dat je toch ontdekt dat sommige mensen niet helemaal meer met je mee kunnen groeien. Maar uiteindelijk is het voor iedereen beter als sommige dingen eindigen wanneer ze hun beste tijd hebben gehad. Goed dat jij voor je eigen grenzen zorgt en niet elke minuut meer op social media en je telefoon zit. Bij mij staat alles ook met regelmaat helemaal uit. Dat schept zoveel rust!

Geef een reactie (*Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd)