Feel good: reisvideo’s om bij weg te dromen

vakantie reizen ontspannen

De afgelopen drie dagen was ik in Parijs, een reis die ik mezelf cadeau heb gedaan. Wat een heerlijke tijd! Om me voor te bereiden op Parijs heb ik veel gegoogled en vlogs van andere mensen bekeken. Daarmee kwam ik al een beetje in de sfeer. Vandaag wil ik een leuk Youtube-kanaal met jullie delen waarmee je een beetje op reis bent vanuit je eigen woonkamer. Dat is echt genieten!

Hausofcolor is een kanaal vol reisvlogs. Ze zetten de video’s heel mooi in elkaar. Je hebt echt een beetje het gevoel dat je erbij bent. De mensen die de video’s maken vind ik ook heel sympathiek overkomen. Een beetje alsof je met vrienden op reis bent. Hieronder een paar van hun video’s. Ook beschrijven ze de geuren, kleuren en ervaringen in het land heel goed. Ik hoop dat jullie er net zo van genieten als ik.

Als alles goed gaat zet ik aanstaande vrijdag mijn eigen Parijsvlog online. Ik dacht dat jullie het misschien wel leuk zouden vinden om te zien wat ik daar heb beleefd en waarom Parijs zo bijzonder voor me is 🙂

 

Laat je reactie achter

Ik ben benieuwd wat je van dit artikel vindt. Laat je het me weten?

Geef een reactie (*Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd)