Filmpjes waar ik hard om moet lachen

Straks geef ik een workshop en ik heb vanochtend dus niet heel erg veel tijd. Maar ik heb jullie beloofd dat ik elke dag iets zou posten, al is het maar iets kleins. Daarom deel ik vandaag een aantal filmpjes waar ik heel hard om moet lachen. Als ik in een dip zit kijk ik altijd naar deze YouTubers en voel me meteen weer happy 🙂

Jenna Marbles

Deze chick is zo heerlijk zichzelf. Ze maakt heel erg grappige, sarcastische filmpjes. Ook neemt ze zichzelf of anderen graag op de hak. Ze maakt ook de beautyindustrie graag belachelijk. Ik vind haar nooit gemeen (daar hou ik ook niet van), maar ze is super droog en zegt de dingen zoals ze het voelt. Ze is ook leuk samen met haar vriendje Julien. Hieronder twee filmpjes die ik onwijs grappig vind.

 

2WMN: Vriendinnetje Martine en haar vriendinnetje Willemijn

Alweer een ouder filmpje. Volgens mij maken ze deze categorie niet eens meer (Kletskerk en van Vlochem), maar ze kunnen heerlijk flauwekullen samen. Leuk voor bij een kopje koffie. Ik vind dat ze hun volgers altijd echt een ‘vriendinnengevoel’ geven. Alsof je erbij zit op de bank.

Buzzfeed

Voel je je miserabel en wil je instant fun? When in doubt, google Buzzfeed. Wat een heerlijke video’s maken deze mensen. Ik schreef al eerder over de Try Guys, maar ze hebben nog veel meer leuke video’s.

 

Wat zijn jouw favoriete filmpjes of YouTubers?

 

 

Laat je reactie achter

Ik ben benieuwd wat je van dit artikel vindt. Laat je het me weten?

Geef een reactie (*Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd)