Lazy Sunday: als een gek door de kamer dansen

Oh, wat heb ik elke week een lol met Lazy Sunday. Het was echt een goed idee om dit in het leven te roepen. Haha. Ik kan heerlijk allemaal positieve, fijne dingen met jullie delen. Daar word ik zelf ook super blij van 😀 Kijk je mee met mijn shotjes positiviteit deze week?

Heel hard door de kamer dansen

Ik word in retrospectief verliefd op Little Richard. Wat een muziek maakte die man, zeg! Wow!  Ik vind het heerlijk om als een gek door de kamer te dansen en de muziek van Little Richard is daar heel erg goed voor. Het komt zo uit zijn tenen, dat het ook mijn lijf helemaal ‘aan’ zet. Daarbij censureer ik mezelf dan ook niet. Ik laat me echt gaan als een klein kind. Haha. Springen en raar heen en weer hupsen, alles. Niet ‘mooi’ dansen, maar gewoon lekker los gaan. Ik kan je aanraden om hetzelfde te doen. Of je je nu happy of rot voelt. Gewoon ff lekker los. Playbacken en meebrullen. Hierbij wat liedjes die daarbij helpen (waaronder uiteraard Little Richard). Wat zijn jouw favoriete nummers om op los te gaan?

Ohhhh, WAT. EEN. VROUWEN. Whoooooo! Haha. Ik raak echt helemaal fired up van mensen als Joss, Beyoncé en Tina. Heerlijk. Ik kon het niet laten om dat ook nog even op te schrijven.

Have a lovely sunday, lieverds!

En vergeet niet om van de zon te genieten.

Liefs, Nien

 

 

Laat je reactie achter

Ik ben benieuwd wat je van dit artikel vindt. Laat je het me weten?

Geef een reactie (*Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd)