Lazy Sunday: filmpjes die je laten zien dat je alle kracht al in je hebt

  • Home
  • Feel good
  • Lazy Sunday: filmpjes die je laten zien dat je alle kracht al in je hebt

 

 

Voel je je machteloos? Zeg je jezelf regelmatig: ‘als die persoon maar anders zou reageren’ of  ‘als mijn werkomstandigheden maar beter waren’, dan komt het allemaal goed? Tijd om wakker te worden. Je hebt alle kracht al in je. Deze YouTube-filmpjes helpen je om dit in te zien.

Jezelf gezondere relaties gunnen

Dit filmpje van JP Sears gaat eigenlijk over relaties (en vriendschappen) met narcisten. Maar ik vind dat het behoorlijk to the point laat zien wat je eigen aandeel is in iedere ongezonde relatie. Als je niet happy bent met hoe het gaat, herken dan dat je altijd de kracht hebt om zelf dingen te verbeteren. Herken je jezelf in de patronen van je slachtoffer voelen? Eerder schreef ik een artikel over co-afhankelijkheid dat je misschien ook de moeite waard vindt.

 

Wat is je krachtig voelen eigenlijk?

De video’s van Abraham Hicks gaan over de wet van de aantrekkingskracht. En wat zij zeggen is eigenlijk: begrijp wat je voelt, zodat je weet wat je aantrekt. Ik vind het vaak super leerzaam om naar hen te luisteren. Ik heb er echt al veel van geleerd. Dit stuk gaat over je krachtig voelen. Hoe kun je daar stevig in staan? En waarom is het belangrijk om goed te voelen en weten waar je innerlijke kracht op gericht is.

 

Succes hebben 

Ik ben groot fan van motivational video’s. Ik heb ze zelfs gedownload en op een MP3-speler gezet om mijn blik altijd op de juiste dingen gericht te houden. Als ik merk dat ik in negativiteit zak, kijk ik weer zo’n video. Doordat ik dit ben gaan doen in mijn leven ben ik zelfstandig ondernemer geworden en heb ik veel meer dingen aangedurfd dan ik ooit gedacht had. Dit is een mooi stukje over je innerlijke kracht. Succes gaat misschien over een baan. Maar het kan net zo goed gaan over op een fijne manier herstellen van teveel stress, burn-out of depressie.

 

Laat je reactie achter

Ik ben benieuwd wat je van dit artikel vindt. Laat je het me weten?

Geef een reactie (*Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd)