Lazy Sunday: ik ben totaal de doelgroep niet, maar oh wat is dit leuk!

  • Home
  • Feel good
  • Lazy Sunday: ik ben totaal de doelgroep niet, maar oh wat is dit leuk!

Er zijn van die dingen waar je maar naar blijft kijken en luisteren, ook al ben je de doelgroep niet. Een soort guilty pleasures, zeg maar. Heerlijk! Dat heb ik met deze dingen. En natuurlijk ben ik ook heel benieuwd wat jouw guilty pleasures zijn. Dit is Lazy Sunday! Het wekelijkse artikel voor gewoon ‘lekker’ leuke filmpjes en inspirerende documentaires.

#Boos van Tim Hofman

Ik ben stiekem ook een beetje verliefd op Tim, dus dat helpt mee. En ik vind dat hij echt een goed programma heeft bedacht voor een super belangrijke doelgroep: tieners en twintigers. Hij lost problemen ook gewoon goed en to-the-point op. Maar eigenlijk kijk ik niet om al dat soort ‘verantwoorde’ redenen. Als ik eerlijk ben, kijk ik vanwege de onderbroekenhumor, flauwe woordgrappen en foute hashtags. Ik leer echt zoveel nieuwe woorden! Haha. Maar het blijft knap, hoor: hoe hij dat met zijn team op een goede manier weet te combineren met inhoud.

https://www.youtube.com/watch?v=t7PPulAf1uU

 

AC/DC – Thunderstruck

Van het ene uiterste in het andere uiterste. De vorige Lazy Sunday ging over ‘lekker door de kamer stuiteren’. Daar stond dit nummer niet bij, maar het is er wel perfect voor. Dit is een grote hit van de generatie voor mij. Ik was pas vier jaartjes oud toen het uitgebracht werd, maar het is wel mega lekker. En een tikkie fout dankzij de Donald-Duck-meets-Hardrock-grunting stem van de leadzanger en het lalalalalalala-stukje. Oké en ook dankzij de flat vol headbangende langharige mannen. Haha. En toch is het zo’n fijn muziekje. Als mijn creativiteit niet wil stromen spring ik een paar keer hard door het huis met AC/DC op de achtergrond en opeens stroomt alles weer.

 

Jimmy Fallon: wat er gebeurt als je Google Translate gebruikt

Heb je weleens iets vertaald met Google Translate en wat daar uit kwam opnieuw met Google Translate terug naar het Nederlands vertaald? Ik kan je vertellen: dit is lachen! Want het wordt een zootje. Jimmy Fallon ontdekte dat ook en liet Anne Hathaway (en zichzelf) de verkeerd terug vertaalde songteksten van liedjes zingen. Dit is natuurlijk wel gewoon in mijn doelgroep. Maar ik vond het zo leuk dat ik het persé wilde delen.

 

Hopelijk heb je weer genoten van deze filmpjes. Enjoy your Sunday!

 

Liefs, Nien

Laat je reactie achter

Ik ben benieuwd wat je van dit artikel vindt. Laat je het me weten?

Geef een reactie (*Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd)