Lazy Sunday: Lekker lachen met Steve Harvey en een kat die Frans spreekt

  • Home
  • Feel good
  • Lazy Sunday: Lekker lachen met Steve Harvey en een kat die Frans spreekt

Het is weer Lazy Sunday! De dag waarop ik leuke, ontroerende of grappige filmpjes en websites van anderen deel. Dit zijn de dingen waar ik deze week om moest lachen of door verbijsterd was. Ik hoop dat je geniet en dat het je dag opvrolijkt!

 

Een slangenvrouw

 

Hier kan ik echt uren naar kijken. Vrouwen die deze dansstijl beheersen worden tribal fusion dancers of slangenvrouwen genoemd. Jeetje mina, wat moet je hier een spierbeheersing en souplesse voor hebben, zeg. Het ziet er super ontspannen en easy uit, maar het is natuurlijk vet moeilijk. Echt van ieder spiertje in je lichaam moet je weten hoe het voelt en hoe je het in beweging kunt zetten. Prachtig.

 

 

Steve Harvey

 

Deze man is sowieso een friggin legend! 🙂 Hij heeft ook heel erg wijze filmpjes waar je veel motivatie uit kunt halen. Zoek maar eens op YouTube. Maar wat hij ook heeft, en wat heerlijk is om jezelf wat op te vrolijken, zijn grappige filmpjes.

Van oorsprong is het een comedian en dat merk je. Nu heeft hij een eigen talkshow en doet hij ook de spelshow Family Feud (waarbij families het tegen elkaar opnemen met quizvragen). Zijn commentaar tussendoor is onbetaalbaar. Dit is vooral erg grappig als je goed Engels spreekt, omdat het vaak gaat over hoe woorden gespeld worden.

 

 

De Kat die Frans spreekt

 

Mijn vriend JB tagde me op Facebook onder dit filmpje. Wat heb ik gelachen! Ik kan niet teveel verklappen, want dan is de grap er af. Maar wat is dit perfect gedaan, zeg.

 

https://www.youtube.com/watch?v=8cTHR_ak6eg

Jenna Marbles – A Full Face of Glitters

 

Want ja, Jenna blijft leuk en heeft elke donderdag een nieuwe video… Ze doet stupid dingen, zodat wij het zelf niet hoeven te doen, maar er wel lekker vanuit onze luie stoel om kunnen lachen.

 

Ik hoop dat je deze filmpjes net zo leuk vond als ik. Wat waren jouw favoriete filmpjes deze week?

 

Liefs, Nien

Laat je reactie achter

Ik ben benieuwd wat je van dit artikel vindt. Laat je het me weten?

Geef een reactie (*Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd)