Lazy Sunday: Oprah’s Super Soul Sessions

Oh, lang leve YouTube. En lange leve koningin Oprah Winfrey, die maar doorgaat met het inspireren van mensen. Tegenwoordig minder door zichzelf op het podium te zetten, maar door een platform te bouwen voor anderen. Dit noemt ze Super Soul Sessions. Ik heb er al veel inspirerende sprekers door leren kennen. Dit zijn drie van mijn favorieten.

Glennon Doyle Melton: First the pain, then the rising

Over hoe jouw pijn en moeilijke tijden je heel kunnen maken. Omarm de pijn, ga er diep in en leer in welk opzicht je kunt helen. Dat maakt je een completer mens, waardoor je juist boven jezelf uitstijgt.

 

Wes Moore: The difference between your job and your Work

Heb jij een baan of doe je jouw Werk? Als je in jouw beste zelf verwezenlijkt in je werk, zul je zelfverzekerder en gelukkiger zijn. En je hebt een positieve impact op de wereld. Dit is een confronterend, maar ontzettend belangrijke en fijne presentatie.

Gabrielle Bernstein – The Universe has your Back

Oeh… Dit is een pittige voor heel veel van ons. Durven we de controle los te laten? Niet voor niks heb ik op mijn arm getatoeëerd: Leap and the net will appear. Durf je hart te volgen, durf te springen en durf te geloven dat alles uiteindelijk goed komt. Ik geloof dat de beste dingen gebeuren als we het leven de ruimte geven ons een handje te helpen. Dat is waar dit praatje van Gabrielle Bernstein ook over gaat.

 

Welke sprekers of onderwerpen vind jij inspirerend?

 

Liefs, Nien

Laat je reactie achter

Ik ben benieuwd wat je van dit artikel vindt. Laat je het me weten?

Geef een reactie (*Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd)