Lazy Sunday: Powervrouwen!

source: linkedin.com

Goedemorgen! Dit hele weekend ben ik naar een gave training van powervrouw Kaouthar Darmoni. Dat bracht me op het idee om een Lazy Sunday te maken met filmpjes van powervrouwen. Enjoy!

Natuurlijk ben ik ook super benieuwd wie in jouw ogen een echte powervrouw is. Dat mag een bekend iemand zijn, maar ook iemand uit je eigen omgeving. Wie inspireert jou?

Voor mij zijn het in ieder geval (onder andere) deze drie vrouwen op het moment.

Kaouthar Darmoni

 

Van deze stoere, sensuele en uitgesproken vrouw heb ik dit hele weekend Goddess Bootcamp. Om nog meer met mijn lichaam te leren communiceren. Aan de hand van zeven archetypen kom ik meer te weten over mezelf, mijn drijfveren en hoe die in mijn lichaam zich laten horen. Heel interessant. Ik doe dit soort dingen voor mezelf, maar natuurlijk ook om nog betere trainingen te kunnen geven voor Jong Burnout. Door te kunnen geven wat ik leer. Ik vind het heel tof om bijzondere leraren te vinden en ben blij dat ik Kaouthar op het spoor ben gekomen.

 

 

 

Lisa Nichols

 

Deze tante is ook heerlijk stoer en vrouwelijk tegelijkertijd. Een echte powerhouse die niet bang is om te zeggen wat ze vindt. Ze is een mega succesvolle ondernemer en business coach. Haar benadering is dat bedrijven prima geld kunnen verdienen en ondertussen goed kunnen doen voor de wereld. Dat spreekt me erg in haar aan, naast het feit dat ze goed is in verhalen vertellen. Ik volg haar al een tijdje en moet zeggen dat ik veel van haar heb geleerd over overvloed aantrekken in je leven, terwijl je ondertussen bezig bent goede dingen voor anderen te doen.

 

 

Meryl Streep

 

Deze vrouw is zo mooi in ieder opzicht. Ze spreekt echt vanuit haar buik en hart. Ze hoeft nooit te schreeuwen om haar punt te maken. En als ze haar verhaal doet komt het écht over. Je kunt niet om haar heen. Voor mij is Meryl een voorbeeld in hoe je vanuit compassie toch heel sterk kunt zijn. Hoe je bij jezelf kunt blijven zonder schreeuwerig te zijn. Wat een wijf 🙂 Voor wie haar speech bij de Golden Globes dit jaar nog niet heeft gezien, dit is echt het beste voorbeeld van Meryl’s kracht en gratie.

 

 

Wie is voor jou een echte powervrouw?

 
Liefs, Nien

 

 

 

Laat je reactie achter

Ik ben benieuwd wat je van dit artikel vindt. Laat je het me weten?

Blog Comments

Heerlijk Nienke, je op kunnen trekken aan powervrouwen :). Overigens vind ik jou ook een powervrouw! Een andere powervrouw vind ik Brené Brown, juist omdat ze ook haar eigen kwetsbaarheid durft te tonen.

Dankjewel voor het compliment! 😀 You make my day <3

Geef een reactie (*Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd)