Challenge myself: elke dag een artikel schrijven

 

Ik heb het eerder gedaan, in juni 2016 om precies te zijn. En er kwamen super leuke reacties op. Waar heb ik het over? Elke dag een artikel op Jong Burnout. En ik ga het weer doen. Ben je benieuwd? Lees dan verder…

Waarom elke dag een artikel?

Ik heb de laatste tijd weer super veel ideeën. Dan bedenk ik me opeens drie of vier dingen waar ik over zou kunnen schrijven. Daar wil ik graag wat mee doen.

Ook heb ik als ZZP’er de ruimte om zelf mijn dag in te delen. Dat betekent dat het tegenwoordig makkelijker voor me is om ‘s ochtends met een kopje koffie of thee een artikel te schrijven voordat ik aan de rest van mijn dag begin.

Tot slot is er de laatste tijd veel te doen rondom burnout. De cijfers lijken steeds verder op te lopen en er is meer aandacht voor. Dat merk ik ook in de bezoekcijfers van deze site. Ze gaan wekelijks flink omhoog. Voor nieuwe en oude bezoekers wil ik daarom meer content bieden. Ik weet hoe fijn het is om tijdens je burnout een steuntje in de rug te hebben en ik hoop dat ik dat af en toe voor jullie kan zijn.

Hoe ga ik het aanpakken

Ik schrijf over burnout, maar ook breder over energie krijgen van het leven. Ik weet namelijk zeker dat er meer in het leven is dan ‘wel een burnout’ of ‘geen burnout’. We kunnen allemaal in flow leven. Ik geef mezelf dus de ruimte om te schrijven over alles wat daarmee te maken heeft.

Soms zal ik artikelen schrijven van 1000 woorden. Een lang verhaal of inzicht. Soms zal ik een kort artikeltje schrijven of video’s en tips delen.

Dat is juist het leuke. Een soort grabbelton met nuttige, fijne, leuke informatie en ervaringen. Dat moet Jong Burnout zijn.

Binnenkort wil ik bovendien ook weer een keertje kijken naar de lay-out. Die mag ook wel wat vrolijker / ruimtelijker.

Genoeg te doen dus en ik heb er zin in!

I need you guys! 😉

Het werkt super motiverend om comments van jullie te krijgen. Zo weet ik of ik op de goede weg ben en wat jullie leuk vinden om te lezen (of juist niet). De dingen die jullie schrijven inspireren me om met nieuwe artikelen te komen.

No pressure natuurlijk. Maar als jij je aangesproken voelt door iets wat ik schrijf, aarzel dan niet om een comment achter te laten.

Dikke knuffel, Nien

 

Laat je reactie achter

Ik ben benieuwd wat je van dit artikel vindt. Laat je het me weten?

Blog Comments

Fijn dat je weer meer artikelen gaat schrijven Nienke:) ik heb alles op jouw website al gelezen denk ik! Ik zit sinds november thuis met een burn out en ben er nog lang niet… Vaak moeilijk te geloven dat er weer betere tijden gaan komen maar jouw artikelen geven mij vaak hoop en positieve energie! Tot 11 maart. Liefs Jorien

Hallo Nieke, natuurlijk ben je op goeie weg met je artikels Heel leuk dat je terug schrijft en deelt!
Altijd zo fijn ze te lezen, ook leuke verandering van je pagina

Liefs Tiffany

Dankjewel, Tiffany. Wat een fijn berichtje <3

Super dat je weer elke dag/ geregelder gaat schrijven! Succes! Volgens mij had je ook nog een artikel in de pijplijn nav de winactie vorige zomer…………. ;).

Haha. Ja, je hebt gelijk! Ik heb hem vandaag geschreven. Er was een goede reden dat het zo lang duurde. Lees het artikel maar 🙂

Toppie :), zie mijn verdere comments daar.

Jeeh! Superleuk, I like!

🙂

Hoi Nienke,
Ik ben heel langzaam uit m’n burn out aan het opkrabbelen en vind het super leuk dat je elke dag een artikel gaat plaatsen! Ik denk dat ik bijna alles al heb gelezen wat erop staat dus ben benieuwd wat er de komende tijd bij komt! Succes en veel plezier met schrijven!

Wauw, wat tof dat je bijna alles hebt gelezen 😀 Laat maar weten onder een van de artikelen als er een bepaald onderwerp is waarvan je graag zou willen dat ik erover schrijf. Wie weet kan ik er wat mee.

Ik zou wel graag een artikel zien over vertrouwen dat het echt weer goed komt en jezelf niet tegenvallen. Ik zei laatst tegen m’n vriend: ik ben zo bang dat ik tegenval als we straks gaan samenwonen omdat ik dan nog niet volledig hersteld ga zijn. Toen zei hij: ‘het afgelopen half jaar ben je me toch ook nog niet tegen gevallen? Ik vind het best lastig dat je dat denkt’. En toen dacht ik: ik ben daar ook eigelijk helemaal niet echt bang voor want m’n vriend pakt het allemaal zo goed op. Ik ben vooral bang mezelf teleur te stellen en dingen die ik zelf graag zou willen kunnen over een poosje nog niet te kunnen. Ik kom heel moeilijk los naar die verwachtingen tegenover mezelf. Het valt me van mezelf elke keer weer tegen als het weer even wat minder gaat of ik opeens weer super moe ben, dan denk ik: wat heb ik nu weer fout gedaan? Maar soms heb je niks fout gedaan maar is het gewoon onderdeel van je herstel dat het met ups en downs gaat, ook na 7 maanden nog.

Ik ga het even laten bezinken en kijken wat ik ermee kan (de verwachtingen die je jezelf oplegt). Mooi onderwerp!

Geef een reactie (*Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd)