[Filmpje] – Een rustige plek voor jezelf maken + mijn meditatiekamer

  • Home
  • Mindstyle
  • [Filmpje] – Een rustige plek voor jezelf maken + mijn meditatiekamer

rustige plek maken

Yeah! Tijd voor een persoonlijk filmpje. Ik praat vaak over het maken van een rustige plek in huis en terugkerende momenten van rust in je leven. Vandaag laat ik je zien waarom dat belangrijk is en hoe ik dat in mijn huis heb gedaan. Je kunt dit doen of je huis nu groot of klein is

Ik was net wakker in dit filmpje, zoals je kunt zien. Ik heb mijn slaap t-shirt nog aan en mijn haar zit in de war. Haha. Just keeping it real 😉

Als je klein woont zou ik als tip willen meegeven een speciaal matje, kleedje, (meditatie)kussentje of stoel aan te wijzen als ‘jouw plek’ en daar een hoekje mee te maken. Misschien een klein tafeltje erbij als je de ruimte hebt, en daar dingen op zetten waar je blij van wordt. Denk aan verse bloemen, een mooi beeldje, wierook, een inspirerend boek met quotes etc.

Woon je echt ieniemienie? Koop dan een klein (meditatie)kussentje of matje en een speciaal tasje waarin je jouw ‘rustige plek’ spulletjes doet. Dit kun je opbergen in een kast of onder je bed en iedere ochtend tevoorschijn halen. En… Het kan ook de dubbele functie van reissetje hebben, zodat je jouw plek altijd mee kunt nemen. Winning!

 

Laat je reactie achter

Ik ben benieuwd wat je van dit artikel vindt. Laat je het me weten?

Blog Comments

Jouw filmpje keek ik al in alle vroegte, omstreeks 6 uur, omdat ik weer wat ‘engs’ ging doen. Voor het eerst sinds dat ik weer met werken ben begonnen naar een vergadering in Amsterdam. Ik woon in het noorden, dus dat is toch nog wel even een reisje. Merkte dat de angst ook weer heviger was. Fijn om zo dagelijks weer een positieve post van je te krijgen en ik droom er van om ook een echte plek voor rust te maken in huis. Leuk om de vogeltjes zowel in jouw filmpje als bij mij thuis te horen fluiten :). En… Amsterdam ging goed, niet in het minst door mijn goede zelfzorg (stiltecoupé, tijd nemen voor cappucino op A’dam-Zuid buiten :), rustig wandelen naar de Herengracht na tramreisje en genieten van het mooie weer, ook iets van mezelf vertellen (kwetsbaar) bij bijeenkomst, mezelf de mogelijkheid geven eerder weg te gaan (maar dat was gelukkig niet nodig) en weer terugwandelen naar CS ipv tram). Blij dat ik herstel voel!

Wat geweldig om te lezen, Emma! En wat heb je het mooi gedaan voor jezelf met zoveel buffertjes en fijne randvoorwaarden inbouwen. Wauw! Geweldig 😀 Dit klinkt alsof je mindset echt al helemaal goed is. Nu nog een stukje energie en balans herwinnen, maar dat gaat je zeker lukken als ik dit lees.

Geef een reactie (*Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd)