Coaching en training: klaar om van jouw burn-out je grootste cadeau te maken?

  • Home
  • Meer informatie
  • Coaching en training: klaar om van jouw burn-out je grootste cadeau te maken?

Je hebt een burn-out en je voelt je verschrikkelijk. Of misschien heb je ooit een burn-out gehad en wil je nooit meer in dezelfde valkuil stappen. Hoe dan ook, je bent vastbesloten om vanaf nu het leven op JOUW manier in te richten. Naar je eigen waarheid te leven en te luisteren naar je gevoel. Maar hoe doe je dat?

Geen zorgen, je bent helemaal aan het juiste adres! Ik weet precies wat jij nodig hebt om niet alleen goed voor jezelf te zorgen, maar om oprecht te gaan genieten en stralen in het leven. Honderden mensen zijn je daarin voor gegaan met ontzettend positieve resultaten. Mensen die mijn methode hebben gevolgd zeggen dat hun leven in een korte tijd voor altijd positief is veranderd. Ze geven zichzelf toestemming om werkelijk te ontdekken wat ze willen en van zichzelf te houden. En dat is goud waard! Want zeg nou zelf, wil je nog maanden of zelfs jarenlang op dezelfde manier door kwakkelen? Van de ene angst in de andere leven en jezelf continu tekort doen? Of wil je zo snel mogelijk weer zelfverzekerd en ontspannen in het leven staan?

Hoe werkt het?

Mijn aanpak is uniek, doordat ik een achtergrond heb in de psychologie, yoga, spiritualiteit en lichaamsbewustzijn én zelf een burn-out heb gehad. Ik kan je dus zowel op het broodnuchtere rationele niveau ondersteunen en op de diepere lagen van jouw lichaam, hart en hoofd. We gaan op iedere mogelijke manier kijken naar wie jij bent en wat je werkelijk nodig hebt. Je leert communiceren met je lichaam, je gaat je hart volgen en je talenten op een positieve manier gebruiken. Zelfbewustzijn speelt hierbij een grote rol; wie ben jij in het diepst van jouw wezen?

Door middel van oefeningen leer je bijvoorbeeld luisteren naar je gevoel en je lichaam. Zo krijg je beter inzicht in wat je echt graag wilt en wat jou energie geeft. Ook kun je eindelijk loslaten wat jou tot nu toe belemmerde. Zelfs, of juíst, als je niet goed kunt benoemen wat die belemmering precies is.

Onbewust opgeslagen ervaringen laten zich in het lichaam zien als spierspanningen, gevoelens van dofheid of vaag verdriet of woede. Soms weten we niet eens meer waar die ervaringen vandaan komen. Maar ze staan wel tussen jou en een gelukkige toekomst in.

Door te kijken naar wat zich nu in jouw gevoelsleven laat zien en de onderliggende patronen aan te pakken, leer je om alles los te laten wat jou belemmert en een nieuwe werkelijkheid voor jezelf te creëren. Het is tijd dat jij je niet langer meer richt naar de verwachtingen van anderen of patronen uit je verleden. In plaats daarvan mag je een leven vol zelfliefde gaan creëren, zodat je op jouw eigen voorwaarden kunt leven.

Ja, je gaat diep. Maar dat is ook precies wat nodig is wanneer je helemaal burn-outvrij wilt worden en nooit meer een terugval wilt krijgen. Burn-out is jouw kans om je werkelijk vrij te gaan voelen. Het op jouw manier te doen. Jezelf te leren kennen en je hart te volgen.

Mijn doel is om jou te helpen op ieder vlak zo vrij en authentiek mogelijk te leven. Lichamelijk, geestelijk, emotioneel en spiritueel.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Stuur dan een mailtje naar info@jongburnout.nl en dan plannen we een intakgesprek in om samen te kijken of de coaching bij jou past.

 

Laat je reactie achter

Ik ben benieuwd wat je van dit artikel vindt. Laat je het me weten?

Geef een reactie (*Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd)