Inspirerende websites van anderen

Ik speur regelmatig het internet af, op zoek naar nieuwe inspirerende websites. En ik heb een aantal favorieten die ik al langere tijd bezoek. Vandaag deel ik met jou drie websites die ik zelf om verschillende redenen inspirerend vind. Hopelijk vind jij ze net zo leuk!

2WMN.nl

bron foto: 2wmn.nl

Martine en Willemijn runnen samen lifestyle website 2wmn.nl. Dit doen ze naast hun beautyblog livelifegorgeous.nl. Hoewel ze dus ooit zijn begonnen als beautybloggers schrijven ze nu veel vaker voor 2WMN. En man, wat is dat een mooie inspirerende website! Ik vind het heel gaaf om te zien hoe deze twee meiden allerlei taboes bespreekbaar maken, zoals Martine’s verhaal over hoe zij de Jehova’s getuigen verliet nadat ze seksueel misbruikt was door de man van haar zus.

Dat is natuurlijk een heel heftig verhaal, maar ze praten ook over luchtige zaken zoals recepten, dagjes uit en vakanties. Willemijn deelt daarnaast veel mooie artikelen over haar moederschap, van de leuke tot de lastige dingen.

Wat ik heel leuk vind is dat de website echt het gevoel geeft dat je ‘met vriendinnen onder elkaar bent’. Nu is Martine dankzij onze wederzijdse blogs inmiddels ook een vriendin van me geworden. Haha. Maar ook voor die vond ik dat de artikelen op de site al heel open waren. Ik vind het heel stoer hoe ze praten over anticonceptie, menstruatie, piekeren, grote beslissingen zoals stoppen met je studie en ook heel open zijn over dingen als ‘waar ik niet goed in ben’.

 

bron foto: peterbregman.com

Peter Bergman

Dit is dan weer een heel ander soort website, maar op een andere manier ook heel erg inspirerend.

Peter Bergman is een soort managementgoeroe. Hij geeft advies aan CEO’s en organisaties en biedt allerhande trainingen aan. Ook is hij schrijver en spreker. Zijn focus ligt op (persoonlijk) leiderschap, goede gewoontes en positieve productiviteit.

Ik heb zijn website pas recent ontdekt, maar vind met name de pagina met podcasts heel fijn om te bezoeken. Hij interviewt allerlei vooraanstaande onderzoekers en zakenmensen en deelt op die manier gratis heel veel inzichten.

 

 

Prince EA

Wat een fijne gast is dit, zeg! Kennen jullie Prince EA al? Hij maakt poëtische filmpjes op Youtube, waarbij hij je uitdaagt om dieper na te denken over de manier waarop jij met je leven omgaat. Hij raakt me elke keer in mijn hart. Inmiddels heeft hij ook een boek geschreven dat ik zeker wil gaan lezen. Omdat Prince EA iemand is waar je niet veel over uit kunt leggen, maar wie je moet beleven deel ik bij deze een filmpje van hem. This boy and me are vibing on the same level 🙂

 

Wat zijn jouw favoriete websites en Youtubers?

 

 

Laat je reactie achter

Ik ben benieuwd wat je van dit artikel vindt. Laat je het me weten?

Geef een reactie (*Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd)