Leuke Youtubekanalen om bij te ontspannen

bron: Buzzfeed.com

bron: Buzzfeed.com

Soms is er niets zo fijn als gewoon even lekker flauwe, grappige of ontspannende filmpjes kijken. Vandaag deel ik met jullie een paar van mijn favoriete Youtube-kanalen voor wanneer ik zin heb in een luie middag op de bank. Hope you enjoy!

Buzzfeed

Goed, Buzzfeed is misschien niet echt meer een geheim (understatement), maar ik vind het wel een heel fijn kanaal. Vooral om de Try Guys moet ik altijd erg lachen. Deze jongens proberen allerlei dingen uit, van bepaalde voeding tot Photoshop, beha’s en een therapiesessie. Het sterke van Buzzfeed vind ik dat het meeste van wat ze maken een humoristische insteek heeft, maar vaak ook een boodschap (hoewel niet altijd). Het kanaal gaat voor mij dan ook over het kweken van meer onderling begrip tussen mensen. En om lachen. Heel veel lachen.

 

BBC

Ok, ik ben schuldig aan het kijken van heel veel BBC. Ik HOU van Doctor Who. Van Graham Norton lig ik in een deuk. Ik kan eindeloos genieten en wegdromen bij shows als Escape to the Country, Homes under the Hammer en Flog it (net oubollig genoeg en toch entertaining). I love it <3

https://www.youtube.com/watch?v=rNopWBzSq3E

Nikkie Tutorials

Ten eerste: enorme cudo’s voor deze dame die op haar 21e al een heel imperium heeft opgebouwd door te doen waar ze van houdt en te zijn wie ze is. Nikkie is fantastisch met make-up, heeft een beautykanaal en is visagiste bij grote modeshows. Maar boven alles is ze waanzinnig grappig en probeert ze zichzelf totaal niet anders voor te doen dan ze is. Niets aan haar is nep, en dat vind ik een verademing in de wereld van beauty en glamour. Oh, en ze is Nederlands. Ja echt. Je zou het niet zeggen, want ze spreekt vlekkeloos Amerikaans. Heeft ze zichzelf ook geleerd, omdat ze het leuk vond. Jeej voor Nikkie!

 

Ik hoop dat je de kanalen die ik met je gedeeld heb leuk vond. Wat zijn jouw favoriete Youtube-kanalen? Wie weet help je me aan een leuk nieuw idee 🙂

 

 

Laat je reactie achter

Ik ben benieuwd wat je van dit artikel vindt. Laat je het me weten?

Geef een reactie (*Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd)